Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija1706

Marketing

Here I am.... Still.....

Evo i mene konačno nakon duuugo vremena... Već 6 tjedana (sutra punih) ne idem u školu i ne vjerujem da ću još tako skoro.. (Upsić.... Znam se ja skršit, jel da??) Još sam malo jako glupa... Ne pamtim hrpu stvari... Zaboravljam iz dana u dan što se događa oko mene, gdje sam išla, koga sam vidjela.... I tak... A sve, u skraćenoj verziji... Konačno sam se malo skupila na hrpu (ali samo malo) pa sam našla vremena i za jedan postek novi.... I krenula pisat... naughtynaughtythumbup

NOVA "PROPAST", U AMERICI OTVORENA ŠKOLA ZA VJEŠTICE

U ilinoiškom gradu Hoopestonu otvorena je prva prava američka škola za vještice. Iza sebe ima već pet godina rada, ali na internetu. Trenutačno ima 120.000 studenata, a svaki dan prijavi se od 30 do 50 novih polaznika. Škola je zasnovana na učenju Wicce, neopoganskoj religiji, ali za sebe kažu i da su kombinacija new agea i hipija. Studenti su svaki mjesec na internetu polagali jedan ispit, a učili su keltsku i druidsku povijest te kristalnu i draguljarnu magiju.
Gradić Hoopestone, koji ima 6000 stanovnika, u velikom je strahu od toga da bi uskoro mogao postati pravo pogansko naselje. Od 2003. godine, kad je direktor škole Ed Hubbard zatražio dozvolu za preseljenje, stanovnici su potpisivali peticije i prosvjedovali, ali uzalud. U SAD-u trenutačno ima 134. 000 pripadnika ove "vjere".

To bi bilo to od mene... Idem ja pajkit, glava me buba opet jako... Pusek svima... mahmah

Post je objavljen 22.02.2007. u 22:20 sati.