Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednazirafa

Marketing

What to write as naslow????

Aloha! Kak ste vi meni moji najdraži??? Hvala Mirti i Matku za komentare, a vi ostali ste se mogli malo više potruditi, ali nema veze… Ja jednostavno me mogu bez pisanja posteva… Pišem ih kak mi se da, ali ako komentara bude sve manje i manje… Jao si ga vama! Ne znam kaj da napišem, ali jednostavno mi je došlo da pišem post… I tak, nema u školi ništa novog osim kaj smo iz mat učili neke cijele brojeve, one – i +… Pa neko tam zbrajanje, oduzimanje… Moram to izvježbati. Kao ako to ne znamo ne možemo dalje u školu… Kaj znači sad, kad ja budem veterinarka (Bože molim te da budem) ja ću neke razlomke i cijele brojeve pisati??? Ha??? Ma daaaaaaaaa… Ali nek im bude, ako su drugi mogli i ja ću isto moći (valjda, ne znam, možda). Napokon sam nedavno pročitala lektiru… Nije mi se dalo… I moram ju još napisati… I nemojte si sad misliti: Je, pa kaj je tebi? Kaj ne odeš na internet to skinut? E pa neću! Ja to moram, ja to mogu i ja to hoću! Da se zna! Pisali smo glupi hj! Pa koje glupost. Kaj ću ja ko veterinarka (Bože molim te da budem) u nekim receptima tražiti nesvršene, prijelazne i ko zna kakve glagole??? Ha??? Ma daaaaaaa… I svaka ušljiva klupa u kojoj ja sjedim ima nejednake noge! Pa da pukneš od svega toga… Ljuta sam… jesam, jako… A i to ću preživjeti.
Napokon sam dala Barbari i Mariji MP4 pa su ga slušale danas pod odmorima i slušale su RHCP (pa kad samo i skoro to i imam) i znate kaj? Svidjele su im se pjesme… Barbari najviše Charlie, a Mariji Snow (pa, mislim, ono, kome se ta pjesma ne sviđa) hehehe… Sad mi se samo piše lol! Lol, lol, lol, lol… A kaj to nije fora riječ? Lol, lol, lol… za neznalice-to je ko neki prasak u smijeh, onaj jaki HAHAHA. Kužite?
I imam neki naj genijalniju pjesmu. Ko bi reko (u Mercedesu se vozi zeko) Da se meni sviđa pjesma od Nirvane?! E, pa da… I to je jedna od najzakonitijih pjesama koje sam čula… Naravno, uz skoro sve pjesme od Pepppersića… Vi znate kak sam ja dobra i sve naj (hihihi) pa ću vam dati da ju poslušate… Dakle radi se o SMELLS LIKE TEEN SPIRIT!!! So here it is:


Post je objavljen 22.02.2007. u 20:04 sati.