Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija12

Marketing

NOVI POST!!!!!

Evo da vam se i ja javim. Ja sam ozdravila i krenula u onaj pakao od skole!!madpuknucu
U srijedu smo pisali engleski, one glupe glagole. Satovi su bili skraceni(zbog nekog natjecanja) , pa su trajali 35min. Nije bilo profe iz poznavanja robe, pa smo imali na zamjenu jednu super profu!!!!
Pod tjelesnim smo se zajebavali. Ja sam s Antonelom igrala stolni tenis, bilo je jebeno!!
Zadnji sat smo imali rasku i izludivali je kao i uvjek. Ja neznam kak ta zena nas podnosi( ja bih puknula).
U cetvrtak,tj. danas smo pisali hrvatski i dobila sam 4. Al imala sam salic i pola testa sam prepisala od Nelle. Iz robe opet nije bilo profe(juuuuuupi) pa smo opet imali zamjenu, al neku drugu, ta profa je fakat zbunjena.lud
Pod vjerkasom smo svi pricali, nije bilo pola razreda, jer ostali idu na etiku. A mi se zajebavamo, nis ne radimo. Povjest smo imali zadnja dva sata(blok sat)burninmad Ja pod povijesti neznam kaj da radim od dosade, pa spavam, il buljim u jednu točku. Danas je Monika imala neki referat pa je malo odugovlacila, pa je pitao sam dvoje.
Sutra mozda pisemo matisu(valjda neki mali test, nadam se). A engleski opet pisemo glagole. To ce ona neke izabrat. Ja sam napisala dva salica, a valjda me nece skuzit, nadam seee!!!
A zadnja 3 sata imamo trgovinsko(nasu rasku). Ja cu podivljat, 3 sata jedno te isto moram slusat. A kaj ces.
Poslje skole cemo ic na kavu ja,Marina, Nella i Viky, jedva cekam da se rjesim skole. I onda je u subotu Adrijanin ročkas. Ici cemo na pizzunjami A u ponedjeljak i utorak moram na praksuburninmadmadpuknucu
Eto, to je sve od mene. BOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!wavewave
I OSTAVLJAJTE PUUUUUUUUNO KOMENTARA!!!!!!!!!

Post je objavljen 22.02.2007. u 19:29 sati.