Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krokodilka

Marketing

zaplaci,,kad te niko nevidi!

meni je ovo sinoc bija sok,,al sok!!

Image Hosted by ImageShack.us




Početak dvoboja između aktualnog europskog prvaka i njegova prethodnika iz 2005. protekao je u znaku Barcelone. Igrači Franka Rijkaarda othrvali su se presingu gostiju i u 14. minuti sjajnom suradnjom asistenta Zambrotte i strijelca Deca stigli do prednosti.

I nakon gola je Barça još uvijek držala konce igre, ali prema kraju prvog dijela akcije Redsa bile su sve opasnije. Iz jedne takve je u 43. minuti Craig Bellamy, nakon ubacivanja Finnana, glavom matiraoheadbangnesmotrenog vratara Valdesa(cerek).

U drugom poluvremenu gledali smo bitno drugačiju sliku nego u prvome. Liverpool je bio dominantna momčad.burninmad Obrana gostiju bila besprijekorna, vezni red rastrčana, a napadači, posebice puknucuI baš je nizozemski napadač u 74. minuti zakuhao situaciju iz koje su gosti došli do pobjedničkog gola. Nespretnu intervenciju Marqueza iskoristio je bang, asistirao je usamljenom mah koji je zakucao loptu pod prečkurofl.
Tako su veliku pobjedu Liverpoolu donijela dva igrača koji su se međusobno potukli prije nekoliko dana na pripremama - Craig Bellamy i John-Arne Riise. eekeekeekeekeekeekeekeekeekeekeeknonononononononononoburninmadburninmad


ukratko barca:liverpool 1:2

vako bi triba izgledat barcin stadion-Nou Camp
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ovo mi je mama
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

a ovo tea i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 22.02.2007. u 10:00 sati.