Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

a zašto sam ja rockoholic?

Dakle, Argitula je prenošenjem još jedne štafete iskazao određenu dozu znatiželje o imenu mog bloga. Dakle, rockoholic. U biti ni sama ne znam kako mi je pala na pamet ova 'riječ', obično kad se registriram i piše 'unesite korisničko ime' ja stanem i ili zatvorim stranicu ili mi na pamet padaju glupi nadimci tipa No inspiration. imam frendicu koja svaki put kad ne zna što bi napisala stavi npr. ovo_je_moj_mail, i sl., pa je zaključila da će se i njeno dijete jednog dana zvati Ovo je moje dijete. cerek

Dakle, ime Rockoholic je nastalo prije bloga, a podrijetlo tog naziva u mojoj glavi mi je nepoznato. Palo mi je na pamet, i učinilo se onako čisto ok. A kako sam bila malo znatiželjna, guglala sam rockoholic pojam i otkrila neku njemačku rock grupu. Hehe, nisam fan i štoviše, ne bih htjela biti dovedena u what so ever vezu s njima. Razlog su tekstovi poput ovog:

Chaos and destruction
Bringing us joy
We´re are Punks Oi Oi

I´m not a kid
I´m not a boy
I´m a Punk Oi Oi

Beer and girls
That's my toy
We´re Punks Oi Oi

We like to damage
We like to destroy
We´re Punks Oi Oi

refrain: Uuaaahhhrrg
Uuaaahhhrrg
Uuaaahhhrrg
Uuaaahhhrrg


Inače, pjesma se zove Oi Oi.cerek . Nažalost, ne nađoh ih na youtubeu, ali mogu zamisliti otprilike glazbu uz ovaj tekst, pogotovo maštoviti refren. Eh, šta ti je elokventan tekstopisac.

Enivej, olim rock, a i holic sam u mnogim stvarima pa eto ga. Možda bi ovih dana prikladniji naziv bio alcoholic, ali tako bi mogla nazvati svoje memoare… ili Ovo su moji memoari, hm?

A no pressure over capuccino. Kao što možete vidjeti u boxu sa strane to je ime pjesme Alanis Morissette. Ne znam što je ona točno mislila pod tim nazivom-ali znam na što mene asocira. Na mirnu kavu kad vas ništa ne muči. Držite šalicu u rukama, bez ikakvih briga…kad imate dovoljno vremena za opuštanje, ili tek kava na rivi, eh… jedva čekam. Ili na opuštenu kavu u dobrom društvu, nikakav pritisak , čisto bezbrižo stanje. Eh, poželila sam se jednog capuccino without pressure, možda ga zatražim sljedeći put… u biti za mene je no pressure over capuccino izraz koji me podsjeća na smirenost, proljeće, tranquilidad je riječ koju tražim ... :)
e da, štafeta dalje, hm:
flowergirl
catcher
bolan
cerek

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 22.02.2007. u 00:48 sati.