Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horvatblog

Marketing

Fallen 2. dio.. ili kako sam pobjegao iz ralja smrti

From previous episode: Drkanje, drkanje, drkanje, drkanje.. you got the point.

Poslije 7 sati me potjeralo srat. U zadnje vrijeme imam naviku na WC ponijeti sa sobom laptop. I tako sjednem ja, raskomotim se, upalim komp, stavim ga na korpu za prljavi veš ispred sebe (taman odlično paše) i pustim.... a što si mislio da pustim? Svetu Misu u divx-u? Pa pornić, jebiga. I naravno opet mi kurac hard, ko kapitalizam.I da ne duljim, svršim ja još jednom.

Taman pogledah dnevnik kad zvoni telefon. Zove frend, ajmo van, dolazi za pola sata. Spremim se ja za pet minuta i što sad? Da pušim, zapalio bih cigaretu i na miru pogledao što ima na teveu, ali klinac. Opet ja joystick u ruke, pred kompjuter. Taman mi je ostala još jedna scena jebanja u onom porniću. Opet je bilo rutinski, nisam puno ni svršio. Još sam ga i čekao.

Vani dosadno, boli glava. A i nešto sam umoran, malo mi se spava. Primjećujem otežano mokrenje, da se stručno izrazim, nešto pecka. Kažem sebi, e Horvate stvarno si pretjerao. Kad dođeš kući, ravno na spavanje. Misliš da sam otišao spavati?

Legao ja u krevet kad ono na tv-u, neka inozemna TV, pornić. Meki. A jebiga i to je nešto. Ko don Quijote izvadim ja svoju vjetrenjaču i u borbu. Uh, dugo je trajalo, ali pobjedio sam. Sad je već gadno. Ne znam spava li mi se ili me to iz čista mira počinje boliti glava. Ajd pogledat ću još malo pornića pa možda prođe. No, opet me uhvatili na staru foru - dvije ženske. Znam da glume, mamicu im njihovu, ali dobro im ide. I... pa naravno... izdrkao sam još jednom. Mlohavog, ali nek se svrši, jebeš ti to. Sad već gadno boli. I kurac i glava. Odem ja pišati, a ono tuš tehnika. Štrca na sve strane. Ugasim svjetla, tv, pokrijem se i pomislim, ah konačno ću zaspati. Kad neko svjetlo eruptira kroz prozor. Tako jako da nisam mogao gledati. Odjednom još jači bljesak!


Kad sam otvorio oči, shvatio sam da više nisam u svojoj sobi. Ležao sam na stolu, u mene su bila uperena svjetla. Kao u operacijskoj sali. Oko stola su stajali Hitler, Einstein, Marija Antoaneta, Tonko, Nostradamus, Jurij Gagarin, Lajka, ovca Dolly i Mladen Burnać.
- Što je ovo, tko ste vi. Gdje sam? - procjedio sam kroz zube.
- Mi smo stanovnici planeta Andvomeda. Indigo djeca. Uzeli smo ova obličja da te ne uplašimo - rekao je Burnać. On je izgleda bio glavni jer ga je Hitler nešto poprijeko pogledao, ali nije smio ništa reći.
- Vadimo ekspevimente na planetu Zemlji. Sad ćeš nam pomoći - dodao je.
- K-k-k-kako? - unatoč njegovoj smješnoj faci, nije mi bilo do smijeha.
- Jednostavno je. Ovalno će te zadovoljavati Sevevina. Ako ti se digne - ubit ćemo te. Ako ne, naš ekspeviment je zavvšio. Imat ćemo sve potvebne infovmacije. Moći ćemo pustiti vas Zemljane na naš planet, bez stvaha da ćete nam izjebat žene - objasnio je.
- Vau - rekla je Lajka.
- Eh, da - nadovezao se Burnać - poslije Sevevine, ovalni seks pvužit će ti Vesna Pusić i Ingvid Antičević - Mavinović. - i ne smij se dok ti pvičam!
- Oprostite gosn. Mladene, neću - laknulo mi je.
***
Probudio sam se tog jutra sav sretan. Ništa se nisam sjećao, sve do neki dan. Uh, za dlaku sam izbjegao smrt. Ingrid je tako dobro pušila. Ali, rekao sam vam na početku da ću vam pričati kako sam ZAMALO poginuo.

R.I.P.

Fallen.. ili... ma čitajte pa ćete vidjeti

Danas ću vam pričati o vremenu kada sam zamalo umro.

Počet ću omiljenom blogerskom uvodnom rečenicom: "Ujutro sam se probudio". Vani je padao prokleti snijeg, a u krevetu je bilo tako toplo. Mislio sam taj dan preležati. Hm.. muškarcima je testosteron ujutro na visokoj razini. Palo mi je na pamet dok sam napipavao ispod deke ne bi li našao daljinac, a u rukama mi je završio dignuti kurac. Rekoh ja što ću, ne mogu sad takav šetat po kući. Izvadio sam ga van i počeo drkati. Jutarnji TV program uopće mi nije bio od pomoći. No, zatvorio sam oči i prisjetio se nedavne scene seksa s jednom studenticom. Ja iza, ona na koljenima i udri. Gore, dolje, gore, dolje, sporije, brže i nakon desetak minuta bilo je gotovo. Valjda, desetak. Jer kad drkaš, misli su ti u drugoj dimenziji, a vrijeme ne postoji. Nisam jednom zakasnio na bus, u školu, na posao zbog tog višeg zakona.


Ajde, nekako sam ustao iz kreveta. Da me nije potjeralo pišat, još bi se izležavao. A gdje je sperma pitate se. E nek to ostane tajna. Zasad. Aha.
Nešto sam pojeo i vratio se u sobu. Ajd, rekoh, idem prije nego što krenem na posao provjerit mail. Dialing, password... bla bla...outlook... Ajd kad sam već na internetu da pogledam šta mi rade moji VOAJERI . Ooo, vidi evo Michelle ima nove fotke, a evo i Vanessa (talijanka) na odmoru u Hrvatskoj, gle što je dobra ova Jan... naravno, sad mi je opet mali skočio i što ću nego u ruke s njim. I tako klik, pa drk, klik pa drk.. opet ja svršio. Ajd reko, sad sam već pretjerao. Dvaput za dobro jutro, neću više. Otišao na posao, odradio što sam imao i krenuo kući.

Jebem ti snijeg. Jedva čekam da se uvučem u toplu sobu i malo odspavam. Obožavam leći popodne.

Presvukao se ja u kućne stvari. Najeo se i krenuo malo zaleći. Pola sata. Neću duže. Ali ne da vrag mira. Sjetio se ja DVD-a s pornićima. Ima ih desetak na disku. Ma mora bit neki da nisam pogledao. Ajd da provjerim. I nađem ga. Gle dobre cure. Što je ovo? Opet se digao. A jebiga. Ajde kurac van idemo ispočetka. Dobra neka scena.. 5 minuta, 10, 20, 30... i baš sam dobro svršio. Špricalo je kao da mi je prvi put danas. Zaspao sam kao beba.

Probudio sam se nakon pola sata. Baš svjež. Hm.. što bi sad mogao.. Pa ajd recimo učit ću. Aha.. kako da ne. Pa hoću. Evo, bio je dobar onaj pornić, ajd pogledam još jednu scenu i onda počinjem učiti. Ajd može. Druga scena, dva tipa i jedna cura.... ništ posebno, ali kita se digla. Ovo je bilo onako rutinski. U jebote gle odmah sljedeća scena je dvije cure. Uh što su dobre.. Ajd još na njih. Eee, ali sad je već malo teže... U glavi mi se diže, ali u stvarnosti ne... a ove taman skinule sve sebe i krenule s lizanjem. Ma ko ga jebe, izdrkat ću i s ovako mlitavim. I udri ja brže bolje, drž, nedaj i napatio se ja, ali svršio sam... E sad bi stvarno bilo dosta! Gle već je 7 sati. Ko će sad učiti. Idem malo jesti, već se slabo osjećam.

Nastavak slijedi...







Post je objavljen 22.02.2007. u 11:54 sati.