Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Danijel ima novu djevojku!

Hy!wavemah
Danas sam išla popodne u školu jer su drugi razredi imali nacionalne ispite. To i prve razrede čeka u 5. mjesecu...strašno!headbang
U školi je bilo ok. Prva dva sata smo imali matematiku,a druga dva latinski. Pisali smo ispit koji je bio katastrofa,a cijeli drugi sat sam se smijala sa Sanjom...nije nama lako!smijehsmijeh Peti sat smo imali geografiju,a šesti i sedmi smo trebali imati kemiju,ali profesorice nije bilo.
Sutra pišemo engleski...držite fige!smijeh
Uskoro ću dobiti slike s novogodišnjeg nastupa No Name-a tako da ću ih postaviti.yes
Dugo nisam postavlja slike pa evo...wink
Pozz&pusawavekiss
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

IMA NEKA TAJNA VEZA?!

Poslije dodjele nagrada "Montefon" najboljim zabavnjacima za prošlu godinu upriličen je skroman koktel u holu KC "Budo Tomović".
Među zvanicama i učesnicima najviše pažnje su privukli momci iz benda "No Name", ali samo zbog toga što su bili u lijepom društvu.
Pošto se često sreću na snimanjima i muzičkim manifestacijama, "bezimeni" momci su se toliko zbližili sa voditeljkama da sve više vremena provode zajedno i privatno se druže sa njima.
Najveći zavodnik u grupi Bojan Jovović nije se odvajao od atraktivne Nevene Milutinović i dugo joj je nešto živo objašnjavao a koristio je svaku priliku da joj se što više približi. Šarmantna voditeljka je uživala u komplimentima i rado je i dugo ćaskala sa njim, a zatim su se pridružili velikom društvu njegovih kolega.
Manekenka i voditeljka Irena Vučević, koja je nedavno izašla iz jednogodišnje veze, sve se češće može vidjeti u društvu momaka iz grupe "No name", a posebno je bliska drugarica sa mladim Danijelom Alibabićem.
Irena i Danijel su sve vreme na koktelu bili zagrljeni, nisu se odvajali jedno od drugog iako su bili u povećem društvu sa voditeljem Sabrijom Vulićem, pjevačicom Milenom Vučić, Markom Prentićem i novinarom "In" televizije Nebojšom Šofrancem. Irena i Danijel nisu mnogo pričali ali su, prislonivši svoje glave jednu uz drugu, slušali ostale, a "palo" je i nekoliko poljubaca u čelo.
Dok ih je Šofro zabavljao, oni su se samo smješkali i pijuckajući sokove. Iako su stari drugari, posmatračima sa strane ovako zagrljeni izgledali su sasvim drugačije.
Nakon koktela, društvo je otišlo u provod kako bi proslavilo još jedno veliko priznanje i nagradu koju su "bezimeni" dobili kao najbolja grupa u protekloj godini.

Image Hosted by ImageShack.us

"No Name" ponovo zajedno!?
Ovogodišnji pobjednici u konkurenciji "grupa godine", grupa "No name" su se na iznenađenje mnogih pojavili u kompletnom sastavu. Naime, zajedno sa okosnicom novog benda bili su i ljudi koji su ih prije nekoliko mjeseci napustili, tekstopisac Minja Perić i njegov sin i doskorašnji frontmen Marko Perić koji su se u bekstejdžu ponašali kao da sve besprekorno funkcioniše.


Post je objavljen 21.02.2007. u 19:35 sati.