Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Alkoholna dijeta - Revolucija u mršavljenju!

ALCOHOL AWARENESS WEEK!

Etika gusarstva i duh alkoholizma

Ljeto se opako bliži, a vi još niste izgubili one neugodne dodatne tone zimskog sala?
Sunčano vrijeme stiže, a vama sa bokova vise kojekakvi bruhovi, dok vam se guše bezobrazno klatare po vratu?
Guzica i glava su vam spojena, a vi idete na plažu goli?
Čudovište ste?





Svi dobro znamo kako su kampanje za 'pravu ljepotu' zapravo marketinški trikovi. Ružni ljudi su jednostavno ružni, a debeli jebeno groteskni. Ružnima ne možemo pomoći osim da ih getoiziramo i uposlimo u industriji sapuna, ali pretilima možemo pružiti ruku… ruke. Puno njih.
Preporučamo vam novi trend u mršavljenju - Kapetanovljevu staru alkoholnu dijetu™.
Pijte više – težite manje! Ne može biti jednostavnije od toga.





Sasjecite neželjene kile!

Alkoholna dijeta omogućuje vam nevjerojatno brzu i efikasnu kuru mršavljenje na bazi čudotvornog djelovanja alkohola. Potpuno je prirodna, zajamčeno ne uključuje tvari opasne za organizam (ukoliko ih uzimate u malim količinama) te je preporučljiva svim uzrastima.
Kao što kaže stara narodna poslovica – 'Od fetusa pa sve do groba, najbolje je delirium tremens doba!'


Kapetanovljeva stara alkoholna dijeta™ je uistinu moćna dijeta, a svoj učinak duguje jednom često prešućivanom svojstvu jetre – organu koji je bio visoko cijenjen u Starome svijetu (u kineskoj je tradiciji jetra bila štovana kao sjecište čakri, centar mudrosti, inteligencije, pjesništva, ratničkog umijeća, seksipila i ishodišna točka kozmičkih i telekinetičkih super sila. Svijet se prema korejskoj mitologiji razvio iz jetre - njihova riječ za nebo je jetra, a čak su i stari egipćani pri mumifikaciji faraona bacali šakalima čitavo tijelo pokojnika čuvajući jedino jetru koju bi umatali u plahte i lijepili mačjim govnima).



Ubijte glad!

Što moderna znanost kaže o jetri?
Ljudska se jetra može samostalno obnavljati ukoliko se ne smanji ispod 25% svoje izvorne veličine što je čini jednim od najizdržljivijih organa ljudskog tijela - odmah nakon dlaka u nosu i smeća u pupku.

Kakve to veze ima s mršavljenjem, pitate se?
Trik je u spoznaji do koje smo došli proučavanjem brutalno pijanih članova Posade tijekom više godina, u našim brodskim laboratorijima. Osoba koja redovito unosi ogromne količine alkohola u svoj organizam ne samo da rijetko osjeća glad već nakon kratkog vremena nije sposobna jesti hranu zahvaljujući nadraživanju probavnog trakta. Trenirani organizam će hranu čak svojevoljno odbacivati momentalnim povraćanjem tako oslobađajući pijanu osobu potrebe za racionalnim promišljanjem i onim, dobro poznatim, nezgodnim računanjem kalorija.
Prilikom neograničenih unosa alkohola u tijelo, jetra je naš čuvar! Ona sizifovski apsorbira štetne učinke toksina i pročišćava tijelo besplatno i vrijedno poput kakvog malenog crnog roba. Time je štetan utjecaj alkohola na tijelo minimaliziran, a osjećaj grižnje savjesti zbog propale egzistencije kirurški odstranjen.

'Zašto onda ne bismo iskoristili vlastite prirodne potencijale i napijali se kao blesavi?', pitaju se kućanice i nezaposleni diljem svijeta.
Mi odgovaramo: 'Upravo tako! Pijte i radujte se te nemojte više razmišljati o tome koliko kolača smijete pojesti. Kolači će vam se ionako gaditi kada popijete dvije litre votke i gajbu piva... i to ponavljate u polusatnim serijama po 5 ponavaljanja! Sve će se Vaše socijalne sposobnosti – kao što je mogućnost zavođenja, vještina pjevanja ili sviranja zračne gitare – također znatno povećati, a Vi će te biti mnogo sretnija i zadovoljnija osoba.



Alkoholu pristupite sa smješkom!

Još ne vjerujete!? Čitajte dalje.
Mnoge su se javne i historijske ličnosti okušale u fantastičnoj Kapetanovljevoj staroj alkoholnoj dijeti™ postižući začuđujuće efekte – a sve to u kratkom vremenu zahvaljujući titanskoj neuništivosti ljudskog organizma i zapanjujućoj fleksibilnosti ljudske psihe.
Na listi TOP ALKOHOLIČARA svih vremena ponosno mrtva stoje lica od Biblijskih pa sve do Sudnjih dana; poput Abrahama, koji je mrtav-pijan pretukao ženu, silovao sestru i pokušao žrtvovati vlastitog sina, nezgodno ga zamijenivši s komadom tamjana. No on nije jedini, a kamoli posljednji pijanac koji je obilježio povijest ljudskog roda.
Svi se sjećamo Mojsija koji je potpuno pijan i sjebane percepcije, teturajući odveo svoj Narod u neplodnu pustinju punu ratobornih Palestinaca umjesto u Obećanu zemlju; Ludwiga van Beethovena koji je potpuno oglušio od pretjerane konzumacije piva, Adolfa J. Hitlera koji je u ključnom trenutku rata, za napadaja delirium tremensa odlučio otići u Rusiju umjesto u krčmu 2 km dalje od Berlina, J.F.Kennedya koji je naručio svoje vlastito ubojstvo u Dallasu nakon razularene noći provedene u kartanju, te naravno Boga koji je 6 dana pijan kao deva pokušavao stvoriti Svijet samo da bi ga potpuno sjebao (činjenica koja nas na to podsjeća je svima poznati 'nedjeljni mamurluk' – kojeg je Bog stvorio na svoju sliku i priliku kako bi smo svi znali da se ne treba zajebavati s ljudima u subotu navečer).
Svi su se oni složili kao je lako održati tjelesnu težinu zahvaljujući Kapetanovljevoj staroj alkoholnoj dijeti™, pohvalivši se kako su također postali tolerantni na utjecaj alkohola te su se i psihički sredili. Primjerice, Bog je osmoga je dana stvorio Mene, samo kako bi sedamnaestog dana stvorio veličanstvenog gosp. Guzicu.
Jedino se JFK nepovratno sjebao.




POSEBNA OBAVIJEST!

Obavite besplatno testiranje svoje jetre ovoga četvrtka u Mikinoj kleti (Tkalčićeva 59, Zagreb) s početkom u 19 sati i usput se učlanite u prvu hrvatsku gusarsku udrugu – Povratak u Gusarstvo™ i postanite nadasve kvalitetnija osoba.






Destructomatic T-47




Post je objavljen 21.02.2007. u 22:45 sati.