Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/0angel0dust0

Marketing

tuzno...ali iskreno

Zasto bi moj post morao bit uvijek smislen? Ne, ovaj nece bit ni veseo ni nesto posebno pametan...bit ce onakav kako se i osjecam. Tuzan.
Tesko je kada netko ne zna koliko ga cjenis, koliko ga volis. Kada netko nije spoznao da si spreman sve napravit za njega, zapravo, to je zaboravio.
I ja sam se promjenila, shvatila sam da zelim upoznavat nove ljude, da ne zelim da vrijeme u mom zivotu stane s datumom 5.9.2004. Ali kada govorim kako mi je ta osoba nesto posebno, ona to ocito ne shvaca.
Zeljela sam s tom osobom krenit dalje. I bila sam sebicna, ohola, zla, svakakva...i bojala sam se mnogo puta, prolazila kroz teska razdoblja. Ali rijetko kada sam se osjecala OVAKO. Ne, nemogu to opisat...osjecam se bespomocno...znas ono kada netko ne vjeuje u tebe pa nemas volje trudit se? Ali ju zaprao imas...i zelis se promjenit iako ta osoba misli da ne mozes. Ne mogu pisat o tocnom problemu, jer ga tocno ni ja neznam. Ali on postoji. Zelim bit sretna opet...kada mi je vec zivot krenuo lijepo-neka se tako i nastavi.
I zelim zivot provest s njim, ali i uz prijatelje...koji ce vjerojatno samo prolazit kroz moj zivot...ali zelim da On bude tu do onog posljednjeg trenutka. Da me mazi i pazi kao i do sad. I ja cu ga voljet, slusat i postivat. I vise nego do sada ako je to moguce. Iako mi je pokupio pola zivaca...zauzeo je cijelo moje srce. Kao pas i macka. Teska je ta ljubav... i tesko je kada u ovakvim situacijama realno pogledas da svaki pocetak ima i svoj kraj.
Ali onda i dalje zelim zivjet u snovima ako stvarnost tako izgleda. Jer u tim snovima cu bit s njim, a to mi je najvaznije. Zapravo, bit s njim u lijepoj vezi kao i do sad, ne bit s njim kao s osobom koja te ne postuje, koja se promjenila. Biti s njim kao sa onim starim njim.
Mozda sam djetinjasta, ali i sami znamo kakva je djecja ljubav...takva je i moja-iskrena i nesebicna. I njoj cu se predat, neka me vodi. Zapravo, vjerujem da vise nisam dijete, bar ne po ovakvim pitanjima...znam da ono sto zelim i mogu. Tako ce i biti. Samo trebam ljubav i postovanje koje barem jos malo zasluzujem.


Post je objavljen 21.02.2007. u 00:32 sati.