Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mmsdancequeen

Marketing

KEEP ON GOING...



evo me opet...

kako u zadnje vrijeme par curka piše blog, i ja cu, opet.to mi je bilo fora, al je odjednom isparilo, bitno je da se nas par medusobno cita ...

danas su bile mackare, uuuu, bilo je ok.
neki su se vratili u svoje mlade izdanje, pa su bebaci bili, kako bi naša izuzetno mudra i nimalo zbunjena profa rekla, mangupirali su se s dudama; neki su se preobukli u ''f l a s h d a n c e''; bio je tu jedan andeo i vrag i off kors uvijek prisutan šef-God koji nas je sve nevjerojatno animirao uporno udarajuci ogromnom batinom/palicom(ne, ništa perverzno) koju je posudio od jednog jedinog najoriginalnijeg neandertalca.bila je i indijanka, profa, maca, ucpava atraktivna zemska, drvosjeca...
uglavnom, bilo je maštovito, ok, bar maštovitije nego prošle godine.u svakom slucaju, napredujemo...

evo, već duze vrijeme potrošila sam zainteresirano tražeci neki suvisli novi dizajn za blogic, i ovaj se nekako najbolje uklopio u tu sliku.

sva sam nekako, strange, totalno out of picture(bilo kakve picture), pa se kao i uvijek nadam(jer zna se šta posljednje umire) odstrangivanju, pa da sve opet bude bjutiful, ili bar nice.

pusa svima velka, sutra je taj ''famous'' prenapuhani nacionalni(neki su imali više srece neg pameti pa dobili engleski).

uživajte i drž' te se


Post je objavljen 20.02.2007. u 23:45 sati.