Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/debelaituzna

Marketing

Ne pitajte...

Ne, nisam mogla ni sanjati da ce biti ovako tesko. Borba same sa sobom. Ja i anna, jedan na jedan. Borba sa vlastitim ja.

Iako je, realno gledajuci, proslo relativno malo vremena, mogu reci da sam i ovaj put pala. Nisam uspjela. Bilo je svega, od nekontroliranog prezderavanja, riganja, preko neke normalne prehrane do izgladnjivanja.

Ipak, ne odustajem. Jer nisam navikla na poraz. Nisam jedna od onih sto dizu ruke prerano. Ja, ustvari, nikad ne dizem ruke. Ne od sebe.

Sutra pocinje korizma. Odricem se zderanja. Da, zderanja, jer neumjernost u jelu(i picu) je jedan od sedam glavnih grijeha.

Kupila sam si jabuke i narandze, zdinstala plodove mora za sutrasnji rucak. Opskrbila se litrama vode i zelenog caja. Uredno objesila trenirku na orbitrek.
Sutra cu napraviti taj prvi korak. Po sto i prvi put, ali hocu. Dizem se rano i idem hodati/trcati. Zatim slijedi pilates i vjezbe snage u kucnoj atmosferi uz zagrebacki radio. Zeleni caj i jabuka.
Od sad pa nadalje sa sobom uvijek nosim neku vocku. Kad me ulovi drhtavica uzrokovana praznim zeludcem i prekomjernom dozom cigareta. Zasad se neuspjesno odvikavam od istih.

Toliko toga vam imam za reci, ali mrtva sam umorna.

Do nekog opsirnijeg posta, saljem vam lijepi pozdrav!

Ljubim Vaskiss

wave

Post je objavljen 20.02.2007. u 23:18 sati.