Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nelca

Marketing

The Štafeta..

Evo došla je i do mene ta famozna štafeta, a ja fakat ne znam kaj da vam zanimljivog napišem jer sam otvorena i komunikativna osoba i mnoge osobe znaju dost o meni, ali evo, napisala vam budem 5 stvari za koje mislim da su manje poznate :P..

1. Volim životinje i imala/imam ih dosta. Dosad sam imala 6 pasa, 3 hrčka, kanarinca i kod dede 30 zečeva :P.. Sad trenutno doma imam hrčka Bobiku cerek i dva psa - Huća, i Aggy-a..

2. U zadnje vrijeme dosta putujem, i dosad sam bila u Londonu dvaput, pa onda Prag, Beč, Pariz, Tunis..

3. Od predmeta obožavam povijest i najbolje mi ide (uz engleski), najbolje gradivo mi je bilo u osmom razredu kad sam i na natjecanje išla čak.. bila sam 13. :P

4. Također od osmog razreda, fascinirana sam Hitlerom, naravno na negativan način.. Zanimljivo je kak je jedan tak zapravo običan čovjek došel na tak visoku pozciju i to isključivo govorničkim sposobnostima.. On je samo rekel a puk i generali su slušali i radili kaj je rekel.. Ne podržavam njegova djela, da nebi bilo, totalno sam protiv njih naravno, ali me fasciniralo to jednostavno..

5. Obožavam glazbu.. Ispunjuje me i tražim sebe u njoj, i često se i pronađem.. Ponekad je odraz moje osobnosti, utješi me kad sam žalosna, još me više usreći kad sam sretna..

Evo, to bi bilo to.. Nemam baš nekih prljavih tajni, a i da imam nebi rekla hahahaha.. Ma ne šalim se :p
No ugl, uživajte čitajući o meni lol..
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 20.02.2007. u 22:45 sati.