Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zanaaa

Marketing

Samoca je katkad najbolje drustvo

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
Samoca je ponekad teska i nije ugodna, no ponekad je kao najbolji prijatelj.Za samocu isto vrijedi kao i za prijeteljstvo,bolje biti samnego u losem drustvu.
Poznajem dosta ljudi i drustvena sam osoba.Volim se druziti jer komunikacija s ljudima tj. prijateljstvo mi je dosta bitno,ali katkad volim biti sama.Koliko mi je bitno prijateljstvo toliko ga se i bojim.Nazalost danas je jako tesko naci pravog i iskrenog prijatelja.Imam 1-2 prijateljice koje mi dosta znace i zivotu ali se bojim.Bojim se da me ne povrijede i prevara,da me ne iskoriste jer vec sam dovoljno puta bila povrijeđena i izigrana.Od toga straha znam se zatvoriti u svoj mali skromni dom i biti sama.Tada mi tisina i tuga postaju prijatelji,mozda cak i najbolji.U tom trenutku s njima nađem neki tajanstveni jezik.I pricamo...Pricamo o svemu,sve im kazem.Imam osjecaj da me shvacaju,mozda bolje i od mojih ostalih stvarnih prijatelja.U svoj toj prici pridruzi nam se jos jedna moja prijateljica,koja mi je najdraza.Osjetim je uvijek kad je sa mnom jer je tako mala i vrela.Osjecam se lakse kad ona dođe,kad klizi niz moje obraze.Imam osjecaj kao da sva moja bol,zbunjenost i gorcina polako nestaju zajedno s suzom.
Iako mi je najdraza prijateljica otisla znamda ce se vratiti.Mozda ne sutra ili prekosutra,ali jednog dana hoce.Neki su tajanstveni prijatelji koje vidimo samo u samoci bolje drustvo od nasih realnih i stvarnih prijatelja.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Bok ljudeki moji...kao sto vidite napisala sam vam sasatvak koji sam napisala u zadacnicu iz hrvatskog sto smo neki dan pisali...i dobila sam 5...iskreno meni i nije nesto ali...
Inace ja sam vam ok...bila sam bolesna negdje od srijede ali sam ozdravila i ev danas ipak isla u skolu...bilo ok...
Sutra sam oslobođena nastave...Trebam samo ujutro doci i prestaviti neki proizvod koji odabere profa i malo blebetati i to je to...i popodne oslobodena nastave... thumbup

Odo sad spavati...treba ustati ujutro...Saljem va velike pusekiss kiss kiss kiss

Voli vas vasa Plavooka!!!


Post je objavljen 20.02.2007. u 22:38 sati.