Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeofmetal

Marketing

Evo Me Ponovno

Moje duboke isprike svima koji citate moj blog sto dugo nisam pisao nove postove, a njih nisam pisao posto sam ja genijalac uspio zaboravit lozinku i user name no sve je zavrsilo ok posto sam se ipak uspio sijetiti pa evo sada mogu nesmetano nastavit sa pisanjem bloga i novih postova.
Pa evo kao sto znate poceo sam trenirati rukomet i zasada ide super nadam se da ce tako uskoro krenuti i u skoli posto skola bas i neide najbolje tj ide dobro ali bi moglo i bolje ali ne zalim se dok nisu jedinice.
Malo o proslim danima koji su prosli. Proslo je i valentinove meni nimalo poseban dan posto ja i nisam bas neko ko bi nekome nes pokloni za valentinovo a uostalom nisam ima niti ikome ista poklonit ali ok , barem je meni ostalo vise parakiss a sta mogu.
A sada malo o mom ''bracnom'' stanju. Ima jedan mala curica iz prvog razreda(mislim srednje skole da nebi bilo zabune) kojoj se ja ocito jako svidjam ali je problem sta ja to nemogu reci i za nju posto bas i nije moj tip cure i tu nije kraj jer se meni svidja jedna od njenih frendica i sta je najgore ja budala idem pitat tu curu kojoj se svidjam za tu njenu frendicu zamislite vi te bruke, to vam je tako kad ne mislite i ne kazu uzalud ''prvo ispeci pa reci'' no u mome slucaju bi bilo prvo dobro razmisli pa nekoga nes pitaj.
toliko od mene za danas tj veceras

Post je objavljen 20.02.2007. u 22:22 sati.