Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nirvanaija

Marketing

kurt sretan 40. rođendan!volimo te!

prije 40. godina rodio se genije.27. godina poslije oduzeo si je život.pružio nam je toliko toga...bio je nekako ..naš...sa svim svojim ne skrivenim manama i daleko većim vrlinama stvarao je glazbu za vječnost.hvala ti i volimo te!

Love: Kurt nije ljubav mog života

Čini se da Courtney Love i Kurt Cobain, najkontroverzniji par s početka '90-ih, ipak nisu bili 'ljubav za sva vremena', tako barem tvrdi Courtney. Kurt je bio samo 'dobar prijatelj'.


Divlja pjevačica grupe Hole i povremeno uspješna glumica ogolila se u najnovijem intervjuu za magazin POP. Kako fizički, tako i emotivno.

Pričajući o braku s pokojnim Kurtom Cobainom, Courtney Love je rekla kako joj je on bio najbolji prijatelj kojeg je ikad imala, ali...

"Mislim da me volio. Ali kad imate posla s nekim tako briljantnim, a izmučenim, morate trpiti puno mizantropskog sranja."

Stoga Love kao ljubav svog života izdvaja Eda Nortona, glumca uz kojeg se zamalo smirila.

"On je Frances Bean bio bolji otac od Kurta."

Kurt je na vrhuncu njihove drogama pojačane ljubavi 1992. čak bio spreman napustiti Nirvanu i posvetiti se obitelji, a zabilježena je i njegova izjava:

"Povremeno zaboravim da sam uopće u bendu koliko sam zaljubljen. Znam da zvuči sramotno, ali to je istina. Odustao bih od svega da nisam pod ugovorom."

Dvije godine kasnije si je pod misterioznim okolnostima oduzeo život.




evo..neki članak.čudna je ta žena...

Post je objavljen 20.02.2007. u 20:30 sati.