Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandokans

Marketing

Tko nas bre zavadi

Image Hosted by ImageShack.us

Sandokan e un pirata ribelle nato dalla fantasia dello scrittore Emilio Salgari, noto autore di romanzi d'avventura ambientati in terre esotiche.


E s ovim ja nemam ama baš nikakve veze…. Osim što sam malo više dlakav od njega, a nekad sam čak imao, dugu kosu i bradu.

Nadimak mi je uvalio kum, više onako iz dosade jer nije imao koga zajebavati tog dana dok smo putovali na regatu, pa se ulovio mene. A šta ćeš kad se čovjeku zajebava onda ga pustiš, pa prihvatiš zajebanciju na svoj račun i onda će jednom preč na nekog drugog.

No kako bi spriječio daljenje širenje meni ne tako ugodne priče o Sandokanu, morao sam taj nadimak prihvatiti kao pseudonim i tako se potpisivati na reportima sa regata. I onda je Sandokan postao popularan u virtualnom svijetu.

Sandokan ima top, maljava prsa, bradu i dugu kosu. Kakav mačak.
Image Hosted by ImageShack.us

Štorija o Sandokanu: Nekoć davno u doba m(b)raka, trenirao sam marljivo Aikido. To je borilačka vještina di se uče tuć oni koji to neznaju (jer tamo nemoš dobit batine), a oni koji se znaju tuć uče kako da se odviknu od te ružne navike.

Dakle u to vrijeme, isključivo za potrebe treninga, u mom autu nalazila su se dva “bokena” ili drvene imitacije “katane” a služile su za vježbu. Kada nemaš par za vježbu mlataraš sam sa dva bokena po zraku istovremeno.

I taman kad mi se mala rodila, zarakijali se nas nekoliko u njeno ime, a ni oni drugi nisu bili bolji. Neznam "tko nas bre zavadi" ali tada su bokeni doživjeli svoj prvi “live” nastup.

E, to je čuo moj kum pa je počeo prepričavati, a bogme i dodavati!

A ima i samo jedan mač
Image Hosted by ImageShack.us

No zašto vam ja uopće ovo pišem kad se moj blog zove “kada je čaša polu puna”? Ovaj blog je čista pozitiva, opisuje događaje sa vedre strane života, bez crnjaka i sa puno, puno sarkazma. Dakle gledano sa dna, ova čaša je na pol puna.

Radujte se narodi i budite pozitivci, no sikiriki i svi problemi su mali ko kikiriki.

P.S. Sad opet nisam učio engleski, a imam ispit.

Post je objavljen 20.02.2007. u 17:38 sati.