Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/isildur

Marketing

Hmmda

Konacno sam i ja otvorio svoj blog. Ili rijec konacno ne odgovara zato sto nisam zelio otvoriti blog, ali ipak me na kraju neka znatizelja savladala. Nisam kriv. Za sve je kriv Gondorac i Aruu. Zbog njihovih blogova sam se i ja natjerao da otvorim ovaj svoj, da vidim sta ima u tome toliko zanimljivo. Ali opet ako je kriv Aruu, onda sam i ja kriv, jer mi smo JA. (interna fora, mozda jednom objasnim)

Hmmda, gdje sam stao??? Nigdje, u tome i je stos. Na ovom blogu ce to biti najcesca tema: NISTA. Radit cu ono sto radi vecina blogera, ali to ne priznaju. Baljezgat cu gluposti. Za koje se nadam da ce bar nekome biti zanimljive. Znaci ako ocekujete nesto inteligentno slobodno produzite dalje. Ne kazem da se takvo sto nece zalomiti, ali nije mi cilj razbijati glavu inteligentnim postovima pored toliko RL posla.

Sad gledam ove napisane rijeci i razmisljam sta da jos napisem. Vidim da je ovo malo teksta naspram par blogova koje sam promatrao, ali jebiga, bas me briga. Za prvi post ovo bi trebalo biti dovoljno. Stvari koje bi trebali znati o meni cu napisati drugi put, ako mi se bude dalo. Zapravo, dat ce mi se napisati, ali posto sam jako lijen, vjerojatno cete se nacekati na to.

Post je objavljen 20.02.2007. u 15:07 sati.