Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

Liga "Prvaka"

DOBITNIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Celtic-Milan...Tip 1 X...1,57 (0-0)thumbup
Košice-Nitra...Tip 1...1,40 (6-3)thumbup
Aalborg-Frederikshavn...Tip 1...1,40 (4-3)thumbup
Bryan B/Bryan M.-Gicquel/Simon...Tip 1...1,10 (2-1)thumbup
Ukupni tečaj: 3,38
Ulog: 217,70 kn.
Mogući dobitak: 700,78 kn.smijehpartysmijeh
Kladiona: PSK
Celtic je pored Intera trenutačno momčad u najboljoj formi u cijelom svijetu!!! Prvenstvo su davno rješili,ali to ih ne koči da i dalje pobjeđuju! Imaju problema sa ozljedama,ali im se i vrača ozljeđeni napadač Kenny Miller. Milan je presretan kada pobjedi slabašnu Siennu,a radost zbog igre Ronalda može ih sad samo rastužit,jer on nema pravo igre u Ligi Prvaka za Milan. Uz to ozljeđen im je Dida,Nesta,Serghino i Inzaghi,dok je Seedorf upitan. Trener je prisiljen u vatru gurnuti tek oporavljenog Gilardina,ali s obzirom na sve,ja vjerujem da če Milan igrati samo sa jednim napadačem,i to neuvjerljivim Oliveirom. Očekujem jednu jako dosadnu utakmicu di će Milan igrati na remi 0-0,jer treba znat da Celtic ove sezone još nije primio ni gol kod kuće u Ligi prvaka. Dobro je igrati i na manje od 3 gola-1,55 tečaj,ali sigurnije mi je da Celtic pored svojih vjernih,vatrenih navijača neče izgubiti,dok se za golove ipak nikad ne zna.
Košice-Nitra je susret slovačkog prvenstva Hokej lige! Rezultat je relativno nevažan za oba tima,jer su Košice prve sa 10 bodova prednosti,dok Nitra je osigurala več Play Off. Ali forma i kvaliteta je daleko uvjerljivo na strani domačina. Za primjer dajem posljednji susret zadnje kola im lige,Košice su u gostima tukle momčad koja se bori sačuvat zadnje mjesto koje vodi u Play Off sa čak 6-2!! Dok je Nitra jedva kući dobila uvjerljivo posljednju,več otpisanu momčad,tek na produžetke!! Dok u 4 susreta prije toga imaju 4 poraza uz gol razliku 4-16!! A Košice u zadnjih 6 susreta imaju 6 pobjeda uz omjer 34-10. A omjer protiv Nitre kući imaju 12-2!! Nebude li neka namještačina,ovo čista jedinica,i u hendikepu!!
Aalborg-Fred.je meč prve utakmice 1/4 finala Play Offa Danske Hokej lige. Neču puno pojašnjavat,već samo reč da je Aalborg ovaj tim ove sezone tuka sva 3 puta kući rezultatima 4-0,6-0 i 5-0!!! I mislim da neče propustiti da u ovako važnoj utakmici ne ubilježi prvu pobjedu. Inače nekidan u zagrijavanju,u zadnjem djelu regul.djela sezone razvalili su Herlev u gostima 11-1,dok im je današnji protivnik izgubio 4-0. Toliko o formi.


Post je objavljen 20.02.2007. u 02:30 sati.