Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marta56

Marketing

Prvi radni dan...jao..

Pozdrav društvance! wave
Evo počeo je još jedan radni tjedan.danas je ponedjeljak najgori i nejteži dan, čini se svima. nekako bio je vikend, grad, tulumi....svi se raspuste a onda u ponedjeljak navale svi na ispitivanje!mrzim to,a pogotovo ako smo prva smjena (ni 3 alarma me ne mogu probuditi), onda smo čekam da taj dan prođe i onda krenem dalje.najviše volim petak jer znam da je kraj tjedna i da dolazi vikend pa se mogu odmoriti i pošteno naspavati. dobro je što ovaj tjedan ja idem još samo sutra u školu, samo0 da fiz preživim i sve će biti ok. U srijedu nas spašava nacionalni ispit(ja imam hrvatski), u četvrtak vodim djecu na natjecanje iz gimnastike a u petak imamo dan škole....kako se sve lijepo složilo a onda je tu i vikend.A što se tiče ovog vikenda: stvarno neznam kada mi je zadnji puta bilo ovako dosadno i to zato jer su bile katastrofa pjesme u pivnici i što sada izgleda jadno jer sama djeca u nju izlaze....koja katastrofa....i onda neznaš kuda bih, pa smo Šćulićka,Maja i ja malo do Are jer su tamo bile Simona,Anja i Josipa.Tamo ajd malo bude bolje a kasnije opet dosano i Ščulićka i ja opet odemo do Pivnice kad ono naši iz razreda. Nema ljepšeg prizora nek ih vidjet pijane...dečki i cure nadam ste da ste sada super.Krešo, ne brini se, naučila sam ja na takve.samo ti se malo manta.pozdrav.
Eh a kasnije Ščulićka ode nazad u Aru a ja ostanem i sretnem ekipu iz Rušćice.Ok, neki od njih su mi buduća rodbina....strava ljudi....Marija nadam se da vrijedi naša kavica.Tako ja ostanem s njima malo jer ih nisam vidla sto godina....a kad ste s njima morate nešta i popit,nema tu izmotavanja....i et ja uzmem bambus....hvala Tanja...nemoj se smijat ako ovo čitaš,možeš slobodno ostaviti i koji komentar da znam da si posjetila moj blog............tada je bila odlična atmosfera u pivnici jer su počeli puštati puno bolje i veselije pjesme..neznam šta je tima dj-evima...ma vidim da ću ja morat otić tamo malo do njih i ispitat situaciju.
Prošao vikend i evo sad će još malo i PONEDJELJAK taj proći.sad moram peći seki maloj palečinke i fiziku učiti, kasnije na trening male djece u IGK školu pa onda na svoj trening.
Eto toliko za danas od mene, nisam se imala vremena prije javiti....ali sad ću imati pa ću ubaciti i nešto slikica, ipak moram svoje tri najdraže mačkice predstavit i par riječi o njima, meni, ekipi iz Rušćice, mom razredu i tako....cerek
Mile sretan ti rođendan!
Pusa i pozdrav svima......mah

Kissolino vejiki...kiss


Post je objavljen 19.02.2007. u 16:11 sati.