Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Josip Manolić i slučajevi Stepinac, Jendriš-Jelesić, Paradžik, Borovo Selo...


Doznajem ovih dana da je Josip Manolić jako nervozan nakon svjedočenja u mom procesu protiv države. Neke njemu bliske osobe poručile su mi da prestanem pisati nedopustive stvari na blogu. Jedna je čak poručila prijatelju umirovljene odvjetnice Ane Jendriš-Jelesić (čiji slučaj ekskluzivno promoviram na 45 lines) da joj prestane pomagati jer da tako kaže Manolić.

Čujem da je Josip Manolić nezadovoljan i internet napisima o ubojstvu Ante Paradžika, odnosno informaciji s 45 lines da Josip Perković nije mogao u noći ubojstva Ante Paradžika djelovati bez njegova odobrenja.

Navodno da je uvijek osjetljiv kad mu se spomene smrt kardinala Alojzija Stepinca i voditelj kauze za Stepinčevo proglašenje blaženim dr. Juraj Batelja. Nije baš primio sa oduševljenjem primio izjavu Josipa Boljkovca iz mog teksta u Globusu 1997. da Manolića treba pitat zašto je Stepinac došao nasmrt bolestan iz Lepoglave u Krašić.

Nije ni čudo da se ne voli s Boljkovcem i da kako čujem odgovornost za pogibiju policajaca u Borovu Selu svaljuje na Boljkovca. S druge strane, Boljkovcu bliske osobe uzvraćaju da je policajce u smrt poslao Slavko Degoricija, Boljkovčev zamjenik, po zapovjedi Josipa Manolića.

Josip Manolić možda i ne prati Vjesnik otkada me iz tih novina otpirio njegov Podravec Maletić, ali je zasigurno dobro informiran što se piše na 45 lines i time, s pravom, nije zadovoljan.

P.S. Agencija Krtica dojavila je besplatno za 45 lines da se Josip Manolić i Josip Perković često susreću na kavici u birtiji na uglu Britanca i Nazorove oko 09 sati. Ponekad im društvo pravi Manolićev protege Perica Jurič.


Post je objavljen 19.02.2007. u 15:31 sati.