Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinamo

Marketing

Dinamo prejak za Rijeku

Mislim, ovo u subotu je bilo stvarno prava tekma, krasne akcije, lijepi potezi, puno golova...
Jedino mi se nije dopalo oni startevi Liniča na Modriću, ovaj tip kao da je lud u pm, odnio je Modriča par puta onak pošteno, ako se mene pita za direktni crveni, nikakvi žuti i gluposti, i onda je nastala ona gužva i još če se buniti Linič onda... ma...trebao je biti prvo poluvrijeme već isključen, jer takvi prgavi startovi se trebaju kažnjavati odmah i ko ga hebe...
golovi i akcije su stvarno bili odlični, ono prvo proigravanje Vugrinca za Modriča, povratna lopta, modrič ju je dole stisnuo, i krasan gol
Zatim, drugo poluvrijeme još puno prilika Dinama...
U jednoj Dudu prolazi kraj dvojice, i neko ga povlači za dres u 16 metara, čisti penal ko suza (Bračun je kao rekao, košarkaški faul, daj molim te..), Dudu zabija za 2:0, i kasnije još jedna lijepa akcija, Drpić je fino izbacio Eduarda, i ovaj nije imao problema zabiti svoj 20 gol.
Ajde imali su i Riječani neke šanse, ali po meni, prvo ono nije bio penal, jer se ovaj bacio kao na ragbiju, a drugo mi smo imali puno izglednije šanse, i možda je moralo biti i više od 3:2.
Dopao mi se Gordon Schildenfeld, jer je odigrao stvarno odlično.
Ova dvojica Jertec, Pokrivač mislim da se baš i neče naigrati, jer je jaka konkurencija, ipak je to Dinamo, ne neki slabi Varteks.


Post je objavljen 19.02.2007. u 14:05 sati.