Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kepecdeni

Marketing

a neman pojma koji je naslov

ajme MIA moja nisan imala vrimena za novi post....evo sad ću nešto izbrljat.....neki dan san malo podjebavala Denia.....znan ja da on svima vama fali....hahahahahahahaha...ma vračan se ja iz ante i on dolazi na motorcinu onome od điđija.....ja njemu lipo zazviždila a on sta pa gleda ko ga zove a ja po podu od smija......koji je to debil.....aaaaaaaaaaaaa majko moja reka bi žaja.....e a evo malo o onome neki dan na plokitama....

SPLITSKA policija u petak prijepodne uhitila je 31-godišnjeg muškarca kojeg se sumnjiči da je sudjelovao u noćašnjem krvavom napadu vatrenim oružjem u Splitu.

Do osumnjičenog se došlo operativnim radom, navodi se u kraćem priopćenju splitske policije.

Ozlijeđeni 29-godišnjak iz splitske pucnjave izvan je životne opasnosti i stabilno, potvrđeno je jutros Indexu iz splitske Kliničke bolnice. Dvojica mladića u istoj su pucnjavi izgubili živote.

Oko pola sata prije ponoći u Splitu su nepoznati počinitelji pucali na trojicu muškaraca koji su se nalazili u, kako očevici tvrde, starijem modelu crnog Audija. Dva su muškarca poginula, a jedan je teško ozlijeđen.

Kako doznajemo od očevidaca, navodno su poginuli Lovel Matković (22), sin splitskog odvjetnika koji je bio povezivan s narko-miljeom, te Marino Vukšić (21). Identitet treće osobe još je nepoznat, ali je glasnogovornica PU Splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj rekla da se radi o 29-godišnjaku.

Glasnogovornica nam je neslužbeno rekla da je 29-godišnjaku ozlijeđena jetra, ali da je izvan životne opasnosti.

Matković je prije otpriike mjesec dana propucan u obje noge, a prije tri godine izboden je nožem te bio poznat kao dio splitske "zlatne mladeži".

Naoružani napadači pobjegli su u smjeru Sućidra, tvrde očevici, a policija je odmah nakon pucnjave za njima započela potragu. Jedan je, rekla je Kraljević-Gudelj, uhićen vrlo brzo, dok se za drugim još traga.

Do pucnjave je došlo na parkiralištu u Vinkovačkoj ulici u stambeno-poslovnom objektu iznad kafića Pamela. Prema riječima očevidaca dva su muškarca, od kojih je najmanje jedan pucao iz kalašnjikova, izrešetala automobil s kojim su tri muškaraca željela pobjeći.

Kako tvrde očevici muškarca koji je prvi došao na mjesto događaja nakon pucnjave jedan je od pogođenih muškaraca molio za pomoć. On je, kako tvrde, ispuzao iz auta sav krvav.

Na mjesto događaja stigle su dvoja kola Hitne pomoći, koje su žrtve prevezle do splitske bolnice.



vidite vi kakve se gluposti događaju kod nas........i još je to meni bilo kraj kuće.....bože sačuvaj

iden ća....

pusa

Post je objavljen 19.02.2007. u 14:27 sati.