Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iloveyouall

Marketing

*Fašnik*

Dobrodošli u moj zamaskirani svijet gdje vladaju zamaskirana pravila! Pa, prije uživanja u čavrljanju, klopanju krafni i ispijanju vrućih napitaka ili sokova, moram vas upoznati sa pravilima da netko ne bi radio previše nereda i uneredio moju pažljivo ukrašenu morsku pustolovinu.

1. pravilo: Na samom ulazu u moj dom, znači (da prevedem), pri ostavljanju prvog komentara moraš navesti svoje zamaskirano lice. Npr. Bok! Evo I mene. I ja sam zamaskirana u klauna.
2. pravilo: razgovarati se može u chatboxu ili u komentarima, ali sve se odvija na ovome blogu… Znači, danas za vrijeme maskenbala ja ne mogu komenirati vaše blogove jer ću biti posvećena dekoraciji, tako da ćete odgovore na meni poslane komentare dobivati na mojem blogu. Ali mislim da tu neće biti problema.
3. pravilo: nemojte bacati hranu po podu, već ju bacajte u koš za smeće. Link do njega je u boxu, negdje na početku. Odmah ispod je I kanta za staklene boce, a do nje je I koš za papir I plastične čaše. Toliko o otpatcima. Hrana će se posluživati u Prednjem Dvoru, dok će Stražnji Dvor biti popunjen gostima I ljuljačkama… Tko želi izići na obali I nadisati se svježeg zraka, izlaz je malo straga, a odmah ćete vidjeti I plažu sa ležaljkama… Na plaži će biti posluženi Bakini kolači I limunada, te će u boxu sa strane biti mala Sirenina knjižnica u kojoj ćete moći pročitati I poneku knjigu.
4. pravilo: Nema svađanja! Ako netko ima kakvu pritužbu, neka ju ostavi u poseno namijenjenom chat boxu samo za pritužbe. Zvat će se Knjiga Žalbi Sireninog bloga.
5. pravilo: Ne morate nositi glazbu sa sobom, jer ja ću imati I malu kolekciju muzike. Sve je već pripremljeno.
6. pravilo: Dobra zabava!

A sada, kada sam vas upoznala sam pravilima, slobodno se opustite I uživajte… ne odajte svoje pravo ime, ovo je ipak Bal pod maskama…

Puuuuno zabave želim!!!





Post je objavljen 19.02.2007. u 12:02 sati.