Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bob

Marketing

Nakon dugog vremena izbivanja

Jebiga ljudi, tako je to kad se uselite...

Mislite sad sam preselio pa je gotovo... Jest al u kurcu, tada tek ludilo počinje, doduše nije se ni sada završilo.
Kada dođete u stan prvo što je potrebno je veliko spremanje i polagano prikupljanje stvari koje ste zaboravili ( a vjerujte mi ima ih kako drug Jimbo mrzi rechi miljon). Nakon toga se raspremate, dovlachite svu potrebnu infrastrukturu, dizhete windowse, u konačnici jedno 10 puta proslavite useljenje jer vam je prvih deset dana svaka noch ludnica od alkohola i hrane.

Tek kada se to smiri pochinje ichi sve kako bi trebalo tako da mogu rechi da sam tek ovaj tjedan pocheo normalno disati....

Sa postovima sam se uneredio ko pijani čovik, pa posta ni od kuda.... Uzeo sam si home box od Vipa, i mogu rechi da služi jaaako dobro, čisto me iznenadilo... Nije ni čudo da je T-Lopov pobudalio - nitko im ne plaća infrastrukturu, netko ubire neku lovu, a oni ni kune porfita od toga. Dabome da sam ja u toj njemačkoj čizmi imperijalizma i ja bi pizdio. Al neka konkurencija je zdrava.

Vremena za blog imam jako malo, odnosno imam vremena al nekako mi je blog na zadnjem mjestu. Nadajmo se da che se i to promijeniti, al eto ako se bash zele znati dogadjaji u stanu imate blogo od moje žene pa gleđite.

Pozdrav

Post je objavljen 19.02.2007. u 08:08 sati.