Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Danijel Ivin na čelu HHO-a


Iznenadila me vijest da će Puhovski uskoro napustiti mjesto predsjednika HHO-a, a da bi ga mogao naslijediti Danijel Ivin. Vidjet ćemo.

45 lines, 10.02.2007.


Ovo vidjet ćemo nije se odnosilo na vijest od petka da na na Plenarnoj skupštini HHO-a Ivin nije izabran za predsjednika zbog kaznene prijave koja protiv njega postoji na DORH-u, a za navodne malverzacije dok je bio na čelu Nadzornog odbora Geotehnike, kako nas je izvijestila Veronika Rešković iz Jutarnjeg lista.

Više o prijavi u tekstu Nives Matijević u Vjesniku: Geotehnika nikada nije naplatila radove u Sudanu i Iraku u ukupnoj vrijednosti od oko 59 milijuna dolara.

Ivinovu ulogu u navodnim malverzacijama s naplatom duga Iraku posebno je u Globusu iz 2003. tematizirao Gordan Malić.

Za Malićev tekst i prijavu sam znao, a znao sam i kako se prema tome odnosi Ivin. Međutim, iznenadilo me da Žarko Puhovski stvarno odlazi s mjesta predsjednika HHO-a, pogotovu stoga jer određeni medijsko-politički krugovi bliski HHO-u o tome nisu imali pojma. Nekako mi se ne čini ni da je drugi mandat Žarka Puhovskog na čelu HHO-a pri kraju. Zašto odlazi, pitanje je na koje, nadam se, nećete dugo čekati odgovor.


Post je objavljen 18.02.2007. u 23:04 sati.