Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Naked Blood (1995)

(r: Hisayasu Sato; originalni naslov: Nekeddo burâddo: Megyaku)

Konačno nešto stvarno gadno!

incest?
Ah, podtekst ove scene je trosmislen!

Priča
Mladi znanstveni genij je stvorio, kako misli savršeni lijek protiv bolova. Naime kad nas nešto boli mozak otpušta endorfin, enzim (čini mi se:-) koji stvara osjećaj ugode i tako olakšava bol. I sad se taj mladić dosjetio, zašto ne umjetno stimulirati proizvodnju endorfina? Zašto se ne bi svi osjećali bolje čim nas nešto zaboli? Zvuči dobro ali lijek ima jednu JEBENO gadnu nuspojavu, možda i sami pogađate - nanoseći si bol korisnik lijeka se osjeća bolje, što više boli on se osjeća sve bolje bolje...

Priča je jebeno dobra i šteta što taj dio nije bolje realiziran, jer glavni glumac mi nimalo nije uvjerljiv kao znanstveni genije. Nimalo! A zatim i to kako je uspio testirati svoj lijek?! I to mi je malo neuvjerljiva scena, ali dobro. Nakon toga kreće ono pravo!:-)

Dakle, tri mlade cure su dobile po dozu lijeka i uskoro ćemo saznati šta se dešava kada bol predstavlja najveći užitak. Te tri glumice su jebeno dobro to odglumile, zato su i scene sakaćenja mnogo šokantnije i uvjerljivije, a to je ono što nam treba, zar ne?

bradavica za večeru
Večeras: Bradavica na lešo

Neću više otkrivati samo da napomenem ukratko što možete očekivati: bodypercing kakav niste vidjeli dosad, pohovanje vlastite ruke, operacija bez anestezije, jedenje vlastite vagine (točnije samo velikih usmina), kopanje i jedenje vlastitog oka ... i još mnogo toga lijepoga!
Scene su stvarno jebene i ako mislite da je Hostel
krvav bolje se nemojte truditi nabaviti ovaj film. A ostali? Nakon ovog zadnjeg odjeljka vjerovatno već skidaju uncut verziju!;-)

Ocjena: 9/10 (da, prvi dio film je čista dosada, ali ovo ostalo? uh!)






Post je objavljen 25.02.2007. u 22:03 sati.