Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/negativni

Marketing

Vijesti iz svijeta poznatih: Angelina Jolie

Prošli mjesec smo vam donijeli ekskluzivu fotografiju Angeline Jolie kako češlja kosicu svojemu preko Caritasa kupljenom sinu, Starvin Marvinu. Na slici je bio i njezin muž Brad Pitt koji je spuštao rukave, skrivajući vene.

Nije prošlo ni tjedan dana a već smo imali sljedeću ekskluzivnu fotografiju slavnoga para! Naime jedan naš predani fotograf je uhvatio Angelinu Jolie kako u specijaliziranoj trgovini nemasnim i polumasnim jogurtima iz Irske kupuje čak tri nemasna jogurta od 185 g!
Angelina Jolie je kasnije rekla da je fotografija "namještena" i da je ona kupila samo DVA nemasna jogurta specijalnih Irskih krava Yogurtašica.
Rekla je: "apsurdo bi bilo kad bi kupila čak tri nemasna jogurta kad su mi dva sasvim dovoljna za cijeli tjedan! Zašto bi gomilala hranu?"
Kasnije je u jednom kasnonoćnom talk showu konačno priznala da ipak JE kupila TRI jogurta ali da ih "navodno" nije sve pojela taj tjedan. Pitanje je koliko joj vjerujemo?

Bračni par Jolie-Pitt se potom malo primirio, otputovao na safari Afrikom želeći da provjere kako afričke žirafe podnose nagle promjene klime na sjeverno američkom kontinentu, a usput i da kupe još jedno dijete od povorke putujućih cigana cirkusanata. Sve se čini se vratilo u rutinu, ali...
Jučer dobijemo telefonski poziv od jednog fotografa slobodnjaka s kojim smo često surađivali. I nakon kratkog vremena imali smo ekskluzivnu fotografiju!

Ovo vidite samo ovdje!

Dakle, Angelina Jolie ima novu frizuru! Nevjerovatno! Tko bi pomislio da će ići na ovako drastičnu promjenu izgleda! Ekskluzivnu fotografiju pogledajte SAMO ovdje!





Post je objavljen 23.02.2007. u 20:43 sati.