Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegrmlje

Marketing

Hm...

Pošto smo konačno ušle u svijet konektiranih,sad ću da napišem nešt o trenutnom stanju stvari.

Krenimo s bendom.
Nekoć davno,prije negdje skoro godinu,počedoh svirat s Leicom i sve je bilo lijepo divno krasno. Bile smo još djevojčice sa snom o tome kak ćemo postat slavne (spominjala su se imena The Grmlje,Frozen Rose...) ,ali... Mora imati neki jebeni ALI. To se raspalo jer smo Mimi i ja,unatoč najboljim namjerama, sjebale stvar. Da skratim priču: tražili smo solo gitaru za sljedeću postavu- Lea(bubnjevi) , Mimi(bas,vokal) , ja(vokal,ritam gitara) .I onda smo pozvale dva lika da sviraju s nama (bez Leinog znanja) .
TU SMO NAPRAVILE VELKI ZAJEB. A ti likovi su bili iz njenog društva u koje nas je ona polako ufurala i mislile smo da bude hepi zbog tog. (znam,znam-misliti je drek znati. sad budem zauvijek svjesna tog.)
U sve to je bil upleteni i još jedan tip- Marko. Uglavnom,Lea je popizdila i sve se raspalo. Mi smo nastavile svirat s ona dva lika (pod imenom Rock Revolution) ,al to je već druga priča zakej smo se s njima raspali. Trenutno smo s Leom sve kontakte prekinule-NE SVOJOM VOLJOM,al sad mi je već totalno svejedno. E da,da bi se sve to shvatilo treba se imat na umu da je Lea, citiram "malo osjetljiva" ,tj. da se cura iz problema zvlači tak da se rasplače,svi se sažale nad njom i sve super. Također ti ništ ne veli v facu,neg ti sere iza leđa, u facu ti neće ništ reć. i ima izjavice tipa: "ja bum si žile zrezala" i sl. I to nam je bila najbolja prijateljica?!
Uglavnom,Jura joj je dečko (zakon tip) ,a Lepenka prijateljica koju trenutno odbacuje ko i Mimi i mene i to zbog tog kaj si je dobra s nama dvema i s Jurom.
Joj,ma bila je i cijela afera oko Jure-Lea si je utuvila (ili joj je neko drugi utuvil) da Jura i a nekej mutimo,tj. da smo `romanticaly involved` -joj,koji mi je to izraz! ;i to samo jer sam se s Jurom našla na istoj valnoj dužini,ko i s Lepenkom. Trenutno njih dva,uz Helenu (Mimi,vojim te!) smatram naboljim frendovima. (da ne zaboravim tu i svoju Mateicu iz ZGa s kojom se nažalost već ako dugo nisam vidla. pusa!)
Sad Lea sere po meni,ja po njoj,i to nekak funkcionira. Osim kaj je 15.veljače njena draga majčica,teta Bogojević došla do Jure,Lepenke i mene i počela se zderavat na nas da njenoj kčerki uništavamo duševni mir. A ko mene pita za moj duševni mir?! Tolko tog mi je Lea priredila pa mogla bi ju tužiti za psihičko zlostavljanje!!! i nju i njenu milu majčicu skupa s njom.
A nebre mi Leopoldina reć da mi nije bilo stalo,kaj bi ja trošila toliko živaca i vremena na nju inače? Čak sam joj i pisma slala,jedino kaj fakat želim je da sve bude ko prije. Al ne bude,i sad sam se donekle pomirila s tim. Jebi ga.
Ja sam došla do točke da sam tolko bjsna i da me više nije briga za nju.

i da,zaboravih napomenut neke stvarčice:
-šteka mi slovo J ,tak da ak negde fali-jebi ga
-tu ne bu nikakvih LOL i HEHEHE spikica jer mi to ide na kurac,jasno?

EJA

Post je objavljen 18.02.2007. u 13:56 sati.