Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/klokotrist

Marketing

STARCI (II) uloga maratona u svjetskoj ekonomiji


Huligansko ponašanje staraca u našem društvu, od jalovog kritizerstva, preko bahatog terora u javnim prometalima do maltretiranja poštenih ukućana glasnim slušanjem tv dnevnika i brazilskih sapunica, samo je jedan dio problema, i to onaj lakše rješiv. Naime, da je samo to, i da je riječ samo o izoliranim bandama gerijatrijskih kriminalaca, to bi se, uz suradnju sa obučenim snagama SAS-a, jordanskim pješaštvom, belgijskim helikopterskim postrojbama, kanadskim konjaništvom, plavim šljemovima iz Iraka i Avganistana, te plaćenicima domoljubima iz Australije i Čile i uz pokojeg mudžahedina moglo i srediti.

No... Nije to tako jednostavno.

Riječ je o tomu da je taj problematični dio popualcije toliko narastao u omjeru naprama poštenim građanima koji najnormalnije zabušavaju u uredima, rade bofl produkte po tvornicama ili čupaju dlake s lica i turpijaju nokte u uslužnim djelatnostima ili najnevinije spavaju po cijeli dan da bi si noću malo poslušali glazbu i to, dakle ti su pošteni građani postali najobičnija manjina.

Penzionerska populacija polako postaje najbrojnija skupina dvonožaca na ovom planetu i to, prosto kao grah ali ipak još nejasno većini ekonomista u Europi, to dakle ugrožava svjetsku ekonomiju.
Ostatak - ovdje.

Post je objavljen 18.02.2007. u 12:28 sati.