Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krznaextra

Marketing

Nigdje nema te...

Hello my people! Javljam se malo, eto, tek toliko, reda radi da vam prepričam ukratko šta se izdešavalo ovaj tjedan. Pa eto, ništa prespecijalno, u biti, standardno- škola, odbojka i eto, jučer malo izlazak. Naime, u srijedu je bilo Valentinovo, a kako sam ja pomalo nesretno zaljubljena, i nije mi baš bilo nešt posebno, ali me Kukecova ruža jako oraspoložila i ugodno iznenadila. Šta bi ja bez njega???cerekwink U školi je bilo inače sve ok, osima kaj me ova iz poduzetništva pukla pred ploču, ali nema beda... Jučer sam bila sa curama u Avigoru i Srcu. Naime, bilo je fakat ok, i mjuza i bilo je i rulje, plesale smo, zajebavale se, ma sve ono za 5, ali ja sam u sebi cijelo vrijeme osjećala neku sjetu i nezadovoljstvo. Pogađate i zašto! Nije mi bilo macana. A ja sam baš mislila kak će ić i kak bi mu napokon možda čak i mogla reći šta osjećam prema njemu, ali eto, sudbina ide u drugom smjeru... A pokiušavam ne razmišljat o njemu, ali kad ne mogu. Jooooooooj, macane, šta mi radiš!!!!!!!!!
Naime, Valentina je imala upad godine! Prišao joj je neki freak i rekao da je najljepša cura u Srcu i da je ona livada na kojoj pasu njegovi osjećaji, a njezin lik da je melem za njegove oči!!
Doista, originalno, samo da je i lik originalan(fizički)... Doista, sto ljudi, sto ćudi! Ovim putem se želim zahvaliti Barbari koja mi pokušava pomoći i koja me redovito obavještava o svemu. Barbara hvala ti!! Eto, toliko od mene za ovaj put. Bok svima!mahwave


Post je objavljen 18.02.2007. u 10:34 sati.