Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

TRANS PARTY:::

Hmmm ljudi, eto mene nase iz Zaprešića, s veeelikog partyja gdje je čak i yours truly malo pomakla svoje huge bokove! BTW, BOLI ME ZUB!!!!!!

Dakle, u petak se išlo kod Miškeca doma jer mu je bio rođendan i slavio ga je, zajedno s još pet-šest ljudi, u onom njihovom predivnom i velikom pastoralnom centru. Ali prije toga svega, našli smo se ujutro iz dvije stvari: da se vidimo sa Žutoperkom koja spletom okolnosti (namjernih) nije mogla ići na party te da provjerimo stanje s matematikom na faksu.....

Prvo, matematiku napisah tako katastrofalno (da se poslužim originalnim prilogom koji je upotrijebio moj ćaća kad je prekopo inernet i tri sela uokolo tražeći rezultate tog kolokvija, koje je i našao, naravno, jebem ja profesoru strinu...) da moram ponovo upisati kolegij dogodine. No sweat, mat nije uvijet ni za što pa nema preše, ubio Bog i prešu. Žutoperka je izvukla dva (lucky bitch), a Miškec je na granici između 1 i 2 pa mora na pismenousmeni prvog ožujka. Jadničak...

Taj dan me je Miško razdjevičio. Da, upravo tako, i to u Profil Megastoreu, na hrpetini knjiga! Da, da... Taj dan sam ga, jer je njemu bio rođendan, morao zadovoljiti i učiniti to dva puta! Prvi put je bilo neobično i pomalo gorko, iako je on probao moje poslije. Drugi put je već lakše klizilo niz grlo, moram priznati. No strah me je da bi se mogao navući na to i postati ovisan o toj predivnoj supstanci. Zato mislim da mi je najbolje apsitnirati! Pa makar me i sama Žutoperka natjeravala uokolo, ja mu to više neću raditi. Znam da ti voliš gledati ali što je previše, previše je!

No dakle, hm, ovaj, je li... Otišli smo kod njega tu večer, pokupivši njegovog brata u Prčkom. Stigosmo tamo i ne okrenusmo se takoreći a bilo je vrijeme za poći preko puta i pridružiti se rulji! Važno je napomenuti da je party bio pod maskama. Ja sam bio maskiran u ovo (nisam baš imao inspiraciju, sve do zadnjeg dana):

Photobucket - Video and Image Hosting

Moj dragi, moj najdraži, moj savršeni pratioc je bio ovo (iako nije učinio sve što je namjeravao):

Photobucket - Video and Image Hosting

Nas dvoje zajedno, Tonka u zagrljaju smrti koketira, naravno... hihi:

Photobucket - Video and Image Hosting

Tonka moja i jedna cura, Sanja, s kojom sam PLESAO i PJEVAO čak! Lelujali smo se zajedno na neke slow motion pjesme Novih Fosila, bacakali se zajedno na neke brže stvari. Nažalost, pregaziše me frajeri koji su tri puta tanji i deset milijuna puta spretniji u mrdanju kukovima:

Photobucket - Video and Image Hosting

Nema veze, ionako bijah umoran, a i trebao sam pazit na Miškecovog brata (što mi baš i nije išlo od ruke jer je mali cuclao pive cijelu večer). Mene jedan petnaestogodišnjak nagovara da „si nešto popijem“!!! Nevjerojatno! Pa ovaj svijet ode u tri pm!

Ovo su Mirta i jedna dobra vila kojoj ne znam ime ali znam da mi je svojim pronicavim očima vješto pronašla novčanik kojeg izgubih negdje putem u Wonderland:

Photobucket - Video and Image Hosting

Hvala vili. Ovo su Tonka i Goranka Pizdić. Goranka je trebala bit Tonkina sestra blizanka ali recimo da je imala plastic surgery (neuspjelu):

Photobucket - Video and Image Hosting

Eto, bilo nam je super!!!! A bilo bi nam još milijun puta bolje da je Ž bila s nama! Kad su se svi ljudi razišli, nas par je trebalo ići u neki Gold Finger club, u dva i po ujutro, PO JEBENOJ KIŠI!!!!! Vratili smo se nazad jer smo zaključili da to čudo ionako više neće biti otvoreno.

I ništa, subotu cijelu bijah tamo, dođoh tek oko deset doma, ZUB ME JEBENI BOLI i ne da mi se više pisat, bilo je još zanimljivih stvari ali nemam više snage, a i Ž želi vidjeti post prije nego ode leć pa sad svršavam...

P.S. ono o razdjevičenju je bilo o dva koktela s rumom i brendijem, te polovica tekila sanrajza koje strusih. A ništa mi ne bijaše... :))))))))




Post je objavljen 18.02.2007. u 00:09 sati.