Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teaismyname

Marketing

Ovaj post posvećujem : SOS MI VIDA (ZAČIN ŽIVOTA)!!!!!!!!!!!

Nemam baš inspiracije,pa evo ovaj post posvećujem svojoj omiljenoj sapunici: SOS MI VIDA

Atraktivna Esperanza Muńoz (Natalia Oreiro), popularna Monita, živi u La Boci, siromašnoj talijanskoj četvrti Buenos Airesa, i bavi se neuobičajenim sportom za jednu prelijepu djevojku. Ona je, naime, iznimno kvalitetna boksačica u superlakoj kategoriji, djevojka koju suparnice ne žele vidjeti preko puta sebe u ringu. Monita sanja o uspješnoj karijeri koja će nju i majku Nieves (Dalma Milevos) izbaviti iz teških životnih okolnosti u kojima žive.
Karijeru joj vodi zaručnik Quique (Carlos Belloso), ali ona baš i nije zadovoljna njegovim poslom pa se njih dvoje često sukobljavaju. Uz to, Monita u najgorem trenutku u jednoj borbi osjeti bol u zglobu. Liječnik joj potvrdi žalosnu vijest kako će dulje vrijeme morati pauzirati od boksa, želi li sačuvati zdravlje. To je razlog koji izaziva novu svađu među zaručnicima, nakon koje Monita donosi čvrstu odluku kako će raditi bilo što dok se ne bude opet mogla posvetiti svojoj najvećoj ljubavi.

Na sasvim drugoj strani društvene ljestvice nalazi se Martín Quesada (Facundo Arana), bivši vozač Formule 1, sada vlasnik lanca nekretnina i vođa korporacije koju je naslijedio od oca i pretvorio je u pravo poslovno carstvo. Međutim, Martínov život tek je izvana čaroban jer ga iznutra još uvijek more smrti roditelja i prve supruge, zbog koje se i ostavio trkačkih staza. Budući je rano ostao udovac, često je započinjao veze s raznim ženama, za koje se ipak nikako nije mogao ozbiljnije vezati, unatoč velikoj želji za osnivanjem obitelji koju osjeća duboko u sebi. Tu prazninu ne uspijeva mu ispuniti nitko pa ni zaručnica Constanza (Carla Petersen), kojoj je zapravo jedini cilj u životu udajom za Martína riješiti se svih briga i živjeti lagodnim životom.

Kada je prijateljica Kimberly (Fabiana García Lago) obavijesti da kod nje na poslu traže novu djelatnicu, Monita se, puna nade, u posuđenoj odjeći i prikladno dotjerana, zaputi na razgovor na posao, ni ne sluteći kako time započinje velika ljubavna avantura sa zgodnim i bogatim muškarcem. Naravno, riječ je o Martínu, s kojim Monita izmijeni značajan pogled na ulazu u zgradu prije intervjua. Iako si nisu uputili ni riječ, oboje su istog trena shvatili kako se nešto između njih upravo rodilo. Nakon što se ispostavi kako je upravo Martín taj koji odlučuje tko će dobiti posao, i nakon što ga dodjeli Moniti, osjećaji među njima samo će rasti, kao i problemi kroz koje će morati proći da bi svoju vatrenu vezu održali tajnom.

"Začin života" je argentinska telenovela koju RTL Televizija prikazuje u rekordnom roku nakon što je na domaćem tržištu ostvarila veliki uspjeh. Kroz 180 jednosatnih epizoda pratit ćemo veliku ljubavnu priču dvoje ljudi koji stižu iz potpuno različitih društvenih krugova, koja će nam još jednom potvrditi da ljubav zaista ruši sve prepreke, iako će se glavnima junacima, Moniti i Martínu, nekad činiti upravo suprotno, dok se budu suočavali s nerazumijevanjem okoline i podlim spletkama ljubomornih ljudi. Iako je osnovni zaplet bogatog muškarca koji se zaljubljuje u siromašnu djevojku mnogo puta iskorišten u snimanju telenovela, 'Sos mi vida' ga uspješno nadograđuje originalnim motivima, napetim zapletom, vrhunskim produkcijskim uvjetima te nesvakidašnjom kemijom dvaju glavnih likova, a predstavlja jedan od najuzbudljivijih naslova svoga žanra posljednjih nekoliko godina. Također, ono što ovu seriju odvaja od žanrovskih srodnika njeno je pametno korištenje obilnih doza humora, koje opskrbljuje čitav niz specijaliziranih scenarista. 'Sos mi vida' je tako svojevrstan križanac klasične latinoameričke telenovele i humoristične serije, što je spoj koji će zasigurno privući gledatelje željne originalnih televizijskih pustolovina.

Naslovne uloge ljubavnika u borbi sa svijetom koji ih okružuje tumače prelijepa Natalia Oreiro i slavni Facundo Arana. Uz to što je iznimno tražena glumica iza koje su nastupi u brojnim serijama ('Botines', 'El Deseo', 'Kachorra'...), Natalia je istovremeno i popularna i hvaljena glazbenica, koja sama piše svoje pjesme, a kao članica Greenpeacea aktivno sudjeluje u mnogim akcijama koje za cilj imaju sačuvati prirodu naše planete. Facundo Arana također iza sebe ima velik niz uloga u popularnim argentinskim serijama kao što su 'Ljubav jednog oca', 'Yago, pasion morena', 'Buenos vecinos' ili '099 Central', a s Natalijom Oreiro nastupio je i u 'V ritme tango', tek snimljenoj seriji koja se upravo počinje prikazivati na njihovom domicilnom tržištu.



EVO I PAR SLIKA:


NATALIA OREIRO (ESPERANZA)









Facundo Arana (Martin)cerekcerek





Alejandro Awada (Alfredo)







Marcelo Mazzarello (Miguel)





Imena glumaca......
Natalia Oreiro
.......... Esperanza `La Monita` Muńoz
Facundo Arana
.......... Martín Quesada
Carla Peterson
.......... Constanza
Alejandro Awada
.......... Alfredo
Nicolas D`Agostino
.......... Tony
Claudia Fontan
.......... Mercedes
Elias Vinoles
.......... Jose
Adela Gleijer
.......... Rosa
Ines Palombo
.......... Vicky
Marcelo Mazzarello
.......... Miguel
Monica Ayos
.......... La Turca
Fabiana Garcia Lago
.......... Kimberly
Griselda Siciliani
.......... Debie
Carlos Belloso
.......... Quique
Dalma Milevos
.......... Nieves
Mike Amigorena
.......... Rolando Martínez
Pablo Cedron
.......... Falucho
Jorge Martinez
.......... Emilio Sanabria
Gustavo Bermudez
.......... El Lobo



To je to za sada, ali biti će još slika!!!!!!!!!!!

komentirajte me!!!!!!!!!


Kisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Post je objavljen 17.02.2007. u 22:46 sati.