Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dinonajfan

Marketing

ZADNJI POST O MENI NA OVOME BLOGU!!!


Evo, kao što vidite u naslovu, ovaj post je zadnji o meni, u sljedećemu postu ću vam vjerojatno ostaviti adresu mog bloga na kojemu ćete moći čitati o meni. A ovaj blog bit će samo o Dinu, isto kao i lorenanajfan samo o Loreni. Ne radim nešto pretjerano na novom blogu, bit će skroz običan. Ma zapravo vidjet ćete sami kakav će biti. Moj plan je napraviti originalan blog. Kao što je i ovaj. Želim dizajn koji ja radim, želim da na blogu bude većinom ono što ja sama napravim. Staviti ću i neke stvarčice, slikice koje ja nisam radila ali uglavnom želim originalan blog kao što je i ovaj. Ovakav dizajn kakav je na ovom blogu nema nitko jer sam ga ja radila, tako namjeravam i sa novim blogom.
Valentinovo mi je super prošlo, poklonila sam frendici u znak pomirenja neki dar od srca, poslala sam par poklončića poštom nekim prijateljima s kojim se dopisujem, dobila sam od mame i tate neke sitnice od srca i dobila sam neki parfem i sprej od jednog dečka koji još uvijek ludi za mnom, i jedan frend mi je poslao neki poklon poštom, još mi nije stigao. Ljudi, ne trebate mi ništa kupovati, radije kupite sebi nešto. Ja imam gotovo sve što hoću, naravno nemam sve što hoću ali meni ne treba ništa. Najveći poklon mi je vaše prijateljstvo.
Za sad nemam još nijednu trojku u školi, sve je još uvijek 4 i 5. Osim što imam 2 iz tjelesnog. Al to me previše i ne brine jer smatram da ne mogu preskočiti škarice kao što mogu neki koji su visoki 180cm dok sam ja samo 154cm. Ove dane puno pjevam kao i obično, glazba me čini sretnom i uvijek kada sam tužna ona me razveseli.


Post je objavljen 17.02.2007. u 21:57 sati.