Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nestalaubeskraju

Marketing

Promjene su uvijek dobrodošle :

Možete primjetiti male promjene na mom blogu. Nadam se da možete. Dakle, mijenja se svrha. Više ne tražim smisao života. Sada se borim protiv odrastanja, svim snagama i sredstvima.

Razum je moj Kapetan Kuka. Moj neprijatelj.
Albert Einstein je rekao: " Razum je skup predrasuda stečenih do osamnaeste." Što se više približavam toj brojci sve se više slažem s njim. Stoga...moj je cilj plemenit, ne želim da dijete u meni zaspe. Sada je već klonulo i umorno, ali ja ga želim probuditi, razbuditi da me povede u neke nove pustolovine.

Vi ste moji Izgubljeni dječaci i djevojčice. Pozvani ste da se borite sa mnom, rame uz rame. Da se odupremo zlom Kapetanu Kuki i njegovim gusarima.

Možda se i pitate, čemu promjena. E pa kratko objašnjenje. Imala sam ideju o postu (isfurana tema odrastanja). Onda sam se sjetila svoje najdraže priče iz predškolskog djetinjstva i prve knjige koju sam pročitala, Petra Pana. Dječak koji je odlučio ne odrasti. Otkrio je svoju Nedođiju gdje zauvijek može biti dijete. Tako i ovo postaje moja Nedođija, mjesto gdje ja ostajem ja...bez osuda.

Pozdrav vam upućuje

Petar Pan u haljini!

Post je objavljen 17.02.2007. u 18:08 sati.