Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pixel88

Marketing

Štafeta

Odlučila sam i ja nešto progovoriti o sebi, jer smatram da je do dobar način kako bi upoznali jedni druge ovako preko neta, al s druge strane, prilika je i da bolje upznamo sami sebe, zar ne? Neću je predavat nikome, al ako netko odluči slijediti moj primjer, bit će mi drago!

Dakle, ovo je 5 stvari koje niste znali o meni:

Numero 1:
Obožavam plesati. Ne mogu bez toga, jedva čekam vikend kako bih ispucala sve iz sebe. I vrlo često sam upravo ja ta koja se prva ustaje i započinje plesati dok ostali još sjede! A šta ću, takva sam! =)

Numero 2:
Hiperaktivna sam, i to je prestrašno... Ne mogu bit na miru dvije minute, odmah se uzvrpoljim... Stalno sam u pokretu, i kod kuće i kad sam vani, u školi, gdjegod. Kad sam bila mala, nona mi je uvijek govorila da imam mravce u gaćama pa da zato ne mogu biti na miru! =)

Numero 3:
Moja najveća želja, koja će vjerojatno ostati neostvarena je ta da postanem pjevačica! Da, da, smijte se koliko vas volja... Pjevala sam dosta puta po raznim festivalima, karaokama i kojekakvim glupostima, čak sam kraće vrijeme provela u bandu! I LOVE TO SING!!! Živim za to...

Numero 4:
S nekih 13 godina sam preboljela anoreksiju... To je prestrašno i ne želim to nikome, da se tako odvratno osjeća u vlastitom tijelu... Zato SEREM na današnje društvo koje postavlja apsurdne standarde ljepote današnjoj mladeži!!! Srednji prst huljama!!!

Numero 5:
Evo, za kraj nešto smiješno/odvratno... Kad sam imala neke 2 godine, stara me našla u dnevnom boravku, skrivenu iza zavjese ispod prozora. A pitate se šta sam radila? Dakle, ja sam se, kreten mali, pokakala, i to one male brabonjke, ko šta koze seru... I šta sam ja onda, kreten mali, radila s tim brabonjcima, pitate se? E, pa reći ću vam i to... JELA SAM IH!!! njami Smijte se, rigajte, šta ja znam... Mislim, odvratno za popizdit, al je u jednu ruku i prefuckingsmiješno... Al dobro, imala sam 2 godine, baš sam ja znala šta je to!

Evo, sad znate nešto novo o meni! Kao što sam već rekla, neću predat štafetu nikome konkretno, ali voljela bih da netko podjeli slične gluposti sa mnom, mislim, kad sam ja već priznala da jedem govna smijeh I DARE YOU!!!

I, šta kažete?

Pozz mah

Post je objavljen 17.02.2007. u 15:25 sati.