Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kvalitetazivota

Marketing

HARMONIJA PROMJENA - MENOPAUSAL FORMULA

Photobucket

Menopauza je period koji donosi velike promjene u životu žene. One su višeslojne i obuhvaćaju hormonalne, fiziološke, psihičke i emocionalne promjene. Javljaju se neregularna menstrualna krvarenja, valunzi, nervoza, depresija, suha sluznica i češće infekcije urogenitalnog trakta. Žene su ulaskom u ovo razdoblje i dodatno sklone debljanju. Zbog toga se neminovno mijenja i prehrana. Ona mora obilovati vitaminima, antioksidantima, nezasićenim masnim kiselinama, pojačanim dozama željeza, kalcija, magnezija i dodatnim prirodnim izvorima (zamjenama) za hormon estrogen koji u ovom životnom ciklusu nedostaje.

Opasnosti menopauze za svaku ženu:
• Osteoporoza - smanjena razina estrogena uzrokuje gubitak i slabiju ugradnju kalcija u koštano tkivo (lomovi). Potreba za unosom 1200 mg organski vezanog kalcija (Menopausal : 3×3 tablete dnevno osiguravaju 900 mg kalcija)
• Infekcije - hormonalne promjene koje dovode do suhoće i stanjivanja epitela sluzokože povećavaju rizik od urogenitalnih infekcija. Sluzokoža mjehura i ligamenti koji ga podupiru atrofiraju. Mjehur se spušta pri čemu je otežano potpuno pražnjenje- ostaje nešto urina (rezidualni urin) koji se dugo zadržava i služi kao podloga za razvoj bakterijskih infekcija, kronične upale uz često prateća krvarenja i bolove (prevencija: fitoestrogeni i ekstrakt preslice u Menopausalu)
• Povećan nivo kolesterola i srčani problemi, te povećan rizik od infarkta - uzrokovan je padom proizvodnje estrogena
• Opasnost od hormonalno uzrokovanih karcinoma – dojke, maternica, jajnici.

MENOPAUSAL FORMULA - jedinstvena i najkompletnija kombinacija vitamina, minerala i ljekovitog bilja u jednom proizvodu na hrvatskom tržištu koji je već našao potvrdu kod tisuća zadovoljnih žena u svijetu.

MENOPAUSAL FORMULA je kompleksni multi - vitaminsko biljni proizvod koji u sebi sadrži preko 40 prirodnih aktivnih sastojaka!
Vitamin A i betakaroten pomažu održavanju zdravlja i funkcije sluznice. Vitamin E sa cijelim vitaminsko-mineralnim antioksidativnim kompleksom djeluje protiv oštećenja i bolesti krvnih žila.
Vitamin D sa nizom minerala i oligoelemenata , te fitoestrogenima iz ljekovitog bilja (ginseng, slatki korijen, kineski anđeoski korijen ) sprečava pojavu osteoporoze i doprinose održavanju zdravlja koštanog tkiva.
Čitav niz biljaka (cimicifuga, likoricija, blaženi čkalj, preslica, vitex ili konopljika) sa svojim aktivnim tvarima i fitoestrogenima osiguravaju nadomjestak prirodnim estrogenima, pomažu održavanje psihičkog i tjelesnog zdravlja žene djelujući antidepresivno, umirujuće, antistresno. Upotrebom MENOPAUSAL FORMULE smanjuje se osjećaj straha, smiruju se valunzi, poboljšava raspoloženje i koncentracija, smanjuje se opasnost razvoja tumora ženskih reproduktivnih organa.

MENOPAUSAL FORMULA svakodnevna je potpora rješavanju većine problema suvremene žene kako bi se poboljšala kvaliteta života. Sa ovakvim preparatom menopauza uopće ne treba biti problem, i sa njim se uvijek možemo osjećati kao u najboljim godinama.

UPOTREBA: 2-6 kapsula dne

Post je objavljen 17.02.2007. u 15:36 sati.