Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysideoftheworld

Marketing

No današnji je dan bio dosta zanimljiv-ko' bi reko.

Dvije frendice i ja negdje tamo švrljamo po gradu i razgledavamo izloge,razmišljajući o svim tim krpicama koje zapravo podsjećaju prije na krpe za pod nego na neki odjevni predmet..no kako bilo da bilo-pa prošlo.
Ušle smo u onaj Taily nešto,mislim da je 'Taily Weil'-ali ko da me briga.
Prvo sam nekih 20 minuta razgledavala sve moguće vrste majci i hlača koje su izložene,zatim sam stajala i čekala da curke isprobaju gluposti koje su si izabrale i,iako ja nisam neka šminkerica,došla sam u napast da i ja nešto kupim-ženska kravata-kolko košta.
45 KUNA!!ZAR SU ONI LUDI?lud
Imam ja para i kupila sam ju ali sam prvo tatalno poludila..
Ta mala kravata uopće ne vrijedi toliko!Može se pronaći tako puno dobrih stvari,i boljih i to preko puta.
Onda sam se sjetila da su prodali remen koji sam rezervirala,dakle kakvi su to.......!???
burninmad

-Da,da moguće je da ste vi rezervirali taj remen ,ali to nisam pisala ja na papirić-mogue je da su to šefovi bacili,da ma ja to ne znam,ha,ništa,ja tu..ovaj imam samo rezervirani lančić..ma da..

To sve su primitivni i bezobrazni prodavači koji se niti ne trude.Da sam ja bila bezobrazna možda bi ona bila bolja,ali ne ja sam bila pristojna i dobra osoba i zato je ova tako postupila-valjda.

Samo me neojte krivo shvatiti,ako su u tom nekakvom Taily nešto dobri prema vama i ako vam je njihova roba(ako se to time može zvati) ok,odite i ostanite tamo,ima dobrih stvari,ali nism baš uvjerena da mi je to naj dućan. nono






Post je objavljen 17.02.2007. u 14:47 sati.