Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furka89

Marketing

PrOjdi viLO... E PA PROJDI VIŠE! ! !

Ajmeeeeeeeeeeeee! ! ! ! ne mogu više!! Učim po čitave noći jer sam čvrsto odlučila popravit stvari u imeniku! ! u pm i gimna i sve. I neku večer točnije neko jutro sam klela Napoleona i sve jer je on morao toliko osvajati, koja mu sad korist sad od toga, šta misliš velike li face samo meni više materijala za štrebat… ugl starci poludjeli! Ko folček poskupljuje vozački i stari me već upisao tako da sada uz gimnu i glazbenu i govorničku imam i autoškolu ! ! ! ! heeejjjj mama tata ja nisam EINSTAIN!!!
Image Hosted by ImageShack.us
A i ono magare me muči-pala je odluka!! Nećemo se čuti mjesec dana da ohladimo i to je to, onda možda ostanemo frendovi… ide mi na živce tako je djetinjast do bola, nezreo iako on to nikada ne bi prihvatio da mu kažem, on je mr. perfekt u svim područjima i Bože sačuvaj da mu narušim taj njegov super ego s malo istine!! A problem d bigest iz volim ga tj. Zavoljela sam ga baš takvoga kakav jest, al počeo je on malo previše zajebavati, e pa reko valaj miki nisi me pobrao na ulici deder da se mi dogovorimo kaaaaaaaaaaa ljudi i eto tako… meni osobno je teško, al on je bio zagrijan za prekid, pa samo idi mili !!! suočit ću se sa situacijom ma kako ona bolna bila, ipak sam ja lavica! ! namjerno špricam onaj parfem i slušam try, i californication iiiiii vivimi iiiiiii cambi i nostalgiju, gibu, olivera i lvkya!!
I na Valentinovo izađem s drugim samo da na njega ne mislim i eto ti ga na u matrixu (bircu) same dalmatinske pismeeeeee i to klapske ma kao da sam s njime u pumpureli (birc na moru) gledam sašu u oči i vidim njegove, ajme to mi se nikada nije dogodilo, ovaj nešto priča ja samo u glavi imam onaj trenutak kad je sjedio pokraj mene na terasi, okrenut prema moru i kada smo se poljubili… a lik u bircu navalio i sigurno je 3 puta vrtio projdi vilo, a meni pune oči suza sam onak tamara aj nemoj trepnut pleaseeeeeeee i u sebi molim Očenaš… i više mi došlo da ustanem ko folček na wc i kažem onom majmunu pusti li još koju dalmatinsku da ću razbit i njega i njegovu liniju i jebene CD-ove!! Al suzdržala sam se!


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 17.02.2007. u 00:57 sati.