Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

VEČERAS CEREMONIJA DODJELE MONTEFONA U KIC-U "BUDO TOMOVIĆ"

Podgorica - "Montefon", dodjela nagrada najboljim crnogorskim muzičarima u prethodnoj godini, koju organizuje Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore bi-će održana večeras, sa početkom u 21 sat, u Velikoj sali KIC-a "Budo Tomović".
- Biće dodijeljeno 10 nagrada iz oblasti zabavne i jedna iz oblasti narodne muzike. Dobitnike ovogodišnjeg "Montefona" odredila je publika koja je glasala putem kupona, kao i tri člana žirija - Slobodan Kovačević, Darko Tatalović i Dražen Bauković. Glasanje je bilo realno, i mislim da će svi biti zadovoljni s obzirom na to da je prethodnih godina bilo raznih pritužbi na račun pojedinih dobitnika. Nominovane je i ove godine odredila publika koja je glasala putem kupona koji su izlazili u dnevnim listovima, kao i SMS-om - istakao je Bojan Bajramović na jučerašnjoj konferenciji za novinare, koja je održana u multimedijalnoj sali KIC-a "Budo Tomović".
- Iza nas je jedna veoma uspješna godina, iako smo nažalost imali samo dva albuma. Žiri je imao težak zadatak, a ovoga puta biće dodijeljeno i pet specijalnih nagrada. Tako će priznanje nazvano "Duet godine" dobiti Božo Bulatović i Andrijana Božović. Uručićemo i dvije nagrade za "podstrek u radu" našim mladim pjevačicama Moniki Knezović i Ivi Kostić, a nagrada nazvana po našem istaknutom članu Rođi Raičeviću, koja se dodjeljuje izvođaču od 12 do 18 odina, pripala je Ivanu Čanoviću. Peto specijalno priznanje pripašće Slobu Kovačeviću za numeru "Vječna da si" koja će nas još jednom podsjetiti na veoma značajan datum - dodao je Bajramović.
Prema njegovim riječima, žiriju je bilo najteže da izabere "Album godine", ali su se nakon preslušavanja ipak odlučili za izdanje Biljane Mitrović. Sergej Ćetković u čijoj se vetrini već nalazi bezbroj "Montefona" dobio je još dva i to za spot - "Prsten na sto" i za pjevača godine. Statue za "Hit godine", kao i za pjevačicu odnijeće pobjednica prošlogodišnjih "Skala", Milena Vučić. Za otkriće godine proglašena je Dijana Hodžić, a za najbolju grupu već drugu godinu zaredom priznanje dobija sastav "No Name". Najbolji tekstopisac u 2006. godini bio je Minja Perić, kompozitor Dejan Božović, a aranžer Mihailo Radonjić. Jedino priznanje iz oblasti narodne muzike pripašće pobjednici "Barfesta" Tanji Šeter.
- Ove godine u revijalnom dijelu nastupiće Emina Jahović i Al Dino. Pored njih, revijalni gosti, ali iz Crne Gore biće Marija Božović koja će uručiti Sergeju nagradu za spot, Stefan Filipović koji će priznanje predati Mileni Vučić, a takođe će nastupiti i sastav "Prijatelji" koji je ove godine učestvovao na "Barfestu" - otkrio je Bajramović.
Večerašnju manifestaciju pomogle su firme "Pro Monte", CKB, "Cijevna komerc", "Zeta gradnja", "Plantaže" i "Montenegro stars group", a donaciju od autorskih prava Rođe Raičevića, dala je njegova majka Ruža.
Dodjela nagrada počeće u 21 sat i 15 minuta, uz direktan prenos na Televiziji IN. Ulaznice za ovu manifestaciju mogu se kupiti na biletarnici KIC-a "Budo Tomović" po cijeni od sedam eura.
Image Hosted by ImageShack.us
Slika sa prošlogodišnjeg Montefona!Post je objavljen 16.02.2007. u 08:00 sati.