Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travelfreak

Marketing

ludi planovi

Vec punih mjesec dana nisam nista pisala i bas primjecujem da mi blog pocinje nedostajati. Ali eto, ili nemam vremena, ili nemam volje, ili inspiracije. Htjela bi ici vanka i setati se i uzivati u svjezem zraku i usput sto vise fotografirati, ali vrijeme je uzasno. Nije hladno, ali kisa pada li ga pada. Ili je tijekom tjedna lijepo vrijeme, ali cemu mi to sluzi kad do 5 h moram sjediti u uredu?!? A onda za vikend ponovo okrene kisa, vjetar i sivilo. Jedan dan je padao snijeg, ali dok sam dosla s posla, vec se skoro potpuno otopio. Srecom ce uskoro doci proljece i vec sad mu se radujem.

Inace sam vise-manje dobro. Odbrojavam tjedne do velikog putovanja. Jos 8 tjedana i 2 dana. Vrijeme leti, a ja jos toliko toga moram srediti: cjepiva, vize, avionske karte i jos kojekakve druge stvarcice. Putne druzice sam vise-manje pronasla, o njima cu vam reci vise kad se sve stvarno i definitivno dogovorimo, a to bi trebalo biti iduci tjedan. U dogovoru s njima i s Bartom i vodeci racuna o kisnoj sezoni u jugoistocnoj Aziji, moja ruta se polako, ali sigurno kristalizira. Ovdje mozete vidjeti moju planiranu rutu, ali je moguce da ce doci do jos nekih promjena. Tanke linije oznacavaju let avionom. Zasad sam samo dva leta oznacila, ali vjerojatno ce ih biti vise.

Photobucket - Video and Image Hosting

Pocinjem u Vijetnamu s jednom putnom druzicom. Putujemo zajedno od juga prema sjeveru Vijetnama, a vjerojatno provodimo i par dana u Laosu. Nakon 4 tjedna s njom, nalazim se u Kambodzi s drugom suputnicom. S njom prvo putujem Kambodzom, zatim krecemo u Tajland i to njegov juzni dio, da bi nakon 5 tjedana nase putovanje zavrsile u Maleziji. Tu se, tocnije u Kuala Lumpuru, nalazim s Bartom. Zajedno kratko putujemo juznim dijelom Malezije, svracamo na par dana u Singapur, a nakon toga putujemo Indonezijom gdje se vjerojatno zaustavljamo na otocima Java, Bali i Lombok. I to je to. Hvata me nevjerojatno uzbudenje kad samo mislim na ovo putovanje. Bit ce to najveca pustolovina u mom dosadasnjem zivotu!

Eto toliko za sada od mene. Inace sam puna jos raznoraznih ideja i planova o svemu i svacemu, ali o tome neki slijedeci put. Pokusat cu blog ubuduce ne zapostavljati previse jer mi stvarno nedostaje!

Post je objavljen 15.02.2007. u 13:07 sati.