Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Još malo o Danijelu kao voditelju...

"RADIJSKI FESTIVAL" USKORO I U CRNOJ GORI!

Najmlađa radio-stanica u Podgorici "Drugačija radio-stanica" za kratko vrijeme postala je jedna od najslušanijih u gradu. Razlog za to krije se u dobrom izboru muzike, ali i voditelja.
Donedavno pjevač grupe "No name" Danijel Alibabić postao je odskoro član voditeljskog "DRS" tima i svojom autorskom emisijom svakako doprinosi velikoj slušanosti ovog radija, naročito među tinejdžerkama.
"Već nekoliko godina želim da radim na nekom radiju. Zahvaljujući saradnji sa čelnim ljudima "DRS"-a, koji su mi ukazali povjerenje, ta želja mi se ostvarila", rekao nam je Danijel.
Kako je do sada uvijek on bio taj koga su intervjuisali, Alibabić sada uživa u ulozi voditelja, jer je sada u prilici da on postavlja pitanja, što je mnogo lagodnije.
"Moja emisija se zove 'Neki čudan miks' i veoma je slušana. Trudim se da pozovem što duhovitije javne ličnosti kako bi svojim slušaocima priredio što bolju zabavu. U goste pozivam pjevače, voditelje, menekenke, režisere, kreatore, glumce...", objašava nam novopečeni voditelj.
Da se za kratko vrijeme dobro snašao u voditeljskom poslu, pokazuje i činjenica da zajedno sa povećom ekipom čini dio organizacije prvog crnogorskog "Radijskog festivala" i samo za nas otkriva:
"Vrlo ozbiljno smo prišli ideji organizovanja prvog 'Radijskog festivala' u Crnoj Gori. Bićete obaviješteni na vrijeme o detaljima, ali sam siguran da će to biti istinski muzički spektakl. Kao neku vrstu probe pred festival planirali smo da upriličimo promociju albuma Saše Kovačevića sa kojim imamo sjajnu saradnju i znam da će to Podgoričanima biti noć za pamćenje."
Do tada, Danijel je i dalje posvećen školi i pjevačkoj karijeri, a ni djevojke neće biti zapostavljene. I pored brojnih obaveza, za njih se, kao kaže, uvijek nađe vremena.
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 15.02.2007. u 10:05 sati.