Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/friendgirl

Marketing

Slušaj marina ja nemam šta tebi reć u facu kada ti to sve znaš, avidim ja da i ti imaš nešto protiv mene pa ajde dođi ti meni reć u facu, e jelda ne bi išlo.
Pa čuj možda mi mogla pisati internetski dnevnik ali imam nekoliko daveža koji mi nedaju da pišem taj dnevnik (valjda razumiješ).
E pa ti nisi normalna ti si totalno poludila daj si nađi nekog dobrog psihologa da te izljeći.
DA sam se ja htjela družiti s tim čudacima ja bi se i dan danas družila.
Slušaj marina ako ja tebe vrijeđam pa kaj onda pišeš komentare i kaj mi tu smetaš u životu, ako tebe to smeta ona mi prestani pisati komentare i pusti me na miru, pa ču i ja prestati pisati za tebe (ali ti to ne možeš oćito shvatiti) ili si bolesno ljubomorna na mene pa ne možeš prestat dolaziti na moj blog i srat.
Tko je uopće tebe i ove sve debilčeke zvao na moj blog.
Meni kažeš za komplekse i tjelesne nedostake pa koji je onda tvoj problem pa daj ti sebe pogledaj i onda meni nešto kaži kaj ti mene možeš samo za nos nekj reć, ja za tebe mogu poćet nabrajati, . pusti na miru Kako mutavo. Kažem ti odi si svojim "prijateljicama" i slišaj što ti danijela kaže a nas pusti na miru i moja polovica je svakako prirodnia i normalnija od tvoje.
A za tvoju informaciju ja sam rekla kosu sve što sam mu imala za reć ali pomutavio je od nekoga (baš se pitam od koga) pa nije ništa shvatio.
Pa ja ni nebi vrijeđala ali šta češ da nisi započela svađu i da nisi toliko znatiželjna ne bi ovoga bilo i da pretpostavljam da si ti lucija i kaj nisi rekla da češ prestat mi pisati komentare jer ja nisam vrijedna toga pa prema tome zadrži sve komentare za sebe i nađi si bolju zanimaciju marina-lucija.
Ili je lucija neka od tvojih bolesnih prijatelja koje si nagovorila da me dođu komentirati, ako ti se gledaju pronjići sigurna sam da ih ti imaš doma i okani me se.
I tješi se tješi marina da si ljepša vjerujem da si tako sretnija, pa ću isto kao i kosalca ostavit u tome uvjerenju jel te to vjerojatno danijela napunila glavu pa onda samo daj.
I da ja umirem za "boljom" polovicom onda bih već umrla, ali pošto ne umirem za seljacima ona sam još živa.
Ajde odi svojim prijateljima ili su ti tako dosadni da dolaziš meni na blog.

Post je objavljen 15.02.2007. u 00:16 sati.