Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badstatus

Marketing

bla bla bla bla bla

Jednog dan u školi su nas pitali što ćemo biti kad narstemo , ja sam kao i uvijek bio u svemu zadnji na redu (to nije bitno) no uglavnom svi su govorili ja cu biti policajac ja doktor ja vatrogasac ja neki tamo i vamo a ja marketinški dizajner dosta ljudi neznaju što to znači a to znači da ću raditi reklame.
Evo nekih kritika na reklame:
tomato tarifa sa bla bla bla bla je solidno dobra reklama mogli su ubaciti štos da kad onom na selu bace paradajze da ovaj opet kaze bla.
Vanish zar moram što reći pa to je jedna od najglupjlih reklama vidi se da je to šef koji misli da ima maštu za takvo što raditi jer reklama uff.
UNICEF prve3 su najvažnije malo se foliraju na djecu da se ljudima svidi i da zovu za podršku ono malo kao da dijete vode do ćelije je malo onak neznam kako bi to reko ali je dobro.
Za airwaves je loša reklama ono sa lavom(iz vulkana) pa da putuju žvakaće preloše mogli su da lava tako putuje prema gradu a vatrogasci samo bace tu žvakaću u lavu i da se sve zaledi jer kao tooolikooo osvježavajuće.
Onda za seat (ne shakira nego ono sa igraćkama) predobra reklama nemam rijeci super je.
za ovaj novi satelit (neznam kako se zove) ali mogu ono sa psom koji govori i ili kad otvori frižider i dođu vanzemaljci ta reklama je dobra ne odlična i ne super nego dobra jest da neznam kako bih učinio drugu.
PRIJEDLOGE NEĆU REĆI DA NETKO NE UZME!

malo bisera:
imam muskulfiber srca, napustila me cura
ma taj mi alkohol više ide na jetra
vidio sam čovjeka koji zna oponašati papagaja (mislim onaj koji pmati rijeci ljudi)
neću pisati ne ću znate zašto ne radi mi space

ako zelite da pišemo ne ću napišite ne ću a ako neću napišite neću
ja mislim da nemamo kaj mijenati samo država se dogovorila sa telvizijom što rade ankete da dijele pola pola a oni ce probat to izmijeniti i onda dobivaju lovu

glavaš u pritvoru ma jebe mi se za njega!

vic:bude nova godina i ris je sam i naiđe na zeca i kaže njemu ris zeče meni je žao ali ti si mi jedini današnji obrok a ovaj kaže NE RISE! a ovaj kaze ne remse:)

sjede u vlaku časna sestra sexi mačka slovenac i hrvat i sad vlak dođe u tunel i ćuje se tup tup i izađe vlak iz tunela i dvije šljive na slovencu misli časna ma sigurno je htio pipati ovu mačku pa mu dala šamare . sexi mačka misli ma sigurno je htio pipati časnu pa ga je šupila perzveznjak jedan. slovenac misli sigurno je ovaj hrvat htio pipati časnu ili mačku pa ja dobio po nosu . a hrvat se samo smije i misli misli ti slovenac kaj hoš ali dolazi novi tunel

viđenjado

Post je objavljen 14.02.2007. u 22:12 sati.