Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

Montenegro song,No Name...

Pozz...wavewave
Danas...užasan dan!!!!!!rolleyesrolleyes Jeste da je Valentinovo i jedna me osoba oraspoložila,ali ipak...dan je koma!headbang
Prva dva sata smo imali matematiku. Bila sam odsutna...priznajem...što je i profesorica primjetila! Stvarno mi nije dan... Otkazala sam i put u Zagreb...stvarno mi se ne ide,a trebala sam ići ov subote! Treći i četvrti sat smo imali latinski,peti geografiju,a šesti kemiju. Trebali smo i sedmi sat imati kemiju,ali profesorica je bolesna!
Danas je izašao Markovićev CD!yes Preslušala sam dijelove pjesama,odlične su!thumbup Sve su pjesme u njegovom stilu...većinom balade!yes Meni se baš sviđa "Litar neba"!
Danas je RTCG objavio sudionike Montenegro songa:
1. Stevan Faddy
2. Rolly
3. Grim
4. Crveno i Crno
5. Nina & Dan Poslije
6. Stefan Filipović
7. Marko Vukčević
8. Dalibor Đurović
9. Milena Vidaković
10. Ivana Radinović


Nema No Name-a...šteta!nono Premda već sam vidjela da su neki i sretni zbog toga!rolleyesrolleyes

Image Hosted by ImageShack.us

Crna Gora 25. februara bira svog predstavnika za „Evroviziju“ koja će se održati 10. i 12. maja u Helsinkiju. Takmičenje koje se nekada zvalo „Montevizija“ od ove godine je promenilo naziv u „Montenegrosong“, a na njemu, verovali ili ne, ne učestvuje grupa „No Name“!

- Grupa „No Name“ ne učestvuje na „Montenegrosongu“ zbog toga što nije imala novac da plati kompoziciju koju bi izvela, jer članovi grupe trenutno snimaju novi album, pa im je svaki evro dragocen. A nisu imali ni želje - kaže za „Blic“ Sabrija Vulić, PR ove grupe i dodaje:

- Korektno bi bilo da oni ove godine i bez takmičenja idu na „Evroviziju“, jer im je prošle godine to pravo bilo uskraćeno. Predložio sam da im se daju tri pesme, pa da publika glasa za jednu kojom će predstavljati Crnu Goru, ali moj predlog nije prihvaćen.


Uživajte još u Valentinovu...pozz&pusawavekiss
Post je objavljen 14.02.2007. u 21:07 sati.