Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

AIDS! AIDS! AIDS!

Darujte joj sidu


Blagoslovljen bio sv. Sida™, zaštitnik spolnih bolesnika i ljudi kojima otpadaju glave bez očitih razloga! Posvetila mu se utroba preko svih 7 mora. Amin!

Mladi gusari! Tomo! Večeras krenite skrotumom za kruhom (ili, kako u narodu profano kažu - Kitom za pitom).
Oboružajte se umirućim cvijetom u zapećku, vrckavim osmjehom lovca na kitove (ne zaboravite ponijeti komad ubojitog vatrenog oružja) i povedite se primjerom sv. Side koji je s 2 i pol godine dobio gonoreju na hodočašću u Jeruzalem, te danas hrabro pijani odite u pohod na micice svijeta!

Očekuje vas vatromet spolnih boleština, značajan statistički rast maloljetničkog seksa, a zahvaljujući općoj društvenoj fetišizaciji robe koja posjeduje daleku simboličku vezu s moralno upitnim konceptima poput ljubavi i zaljubljenosti te njoj odgovarajućeg iracionalnog potrošačkog odaziva – danas je vaš dan. Kao što je mrtav, and yet mudar čovjek jednom rekao (dok je bio živ, naravno): “Idite i jebite se™!“


Poruka svim gusarima svijeta: Imajte obzira, milosti i časti te poklonite micicama sebe! Postoji li ljepši, nesebičniji i skladnije oblikovani dar? Budite đentlmeni među lopovima, dendiji među silovateljima i serijski među ubojicama, i pri osvajanju predstavljajte svoj poziv na najdostojanstveniji mogući način – ne trošite pare na kondome i kreme za kraste! Jedite sirutku čistu!
Toliko barem dugujete svom Kapetanu™ i dobroj karmi.



P.S.:A svi vi ostali budite pičke i poklonite djevojci materijalan dokaz Vašeg zapanjujućeg poznavanja kalendara i mehaničkog reagiranja na današnji datum uvjetovanom reakcijom vađenja novčanika. Poklonite joj nešto posebno, nešto izrađeno od plemenite kovine plastike i masovno proizvedeno u egzotičnom šupku svijeta - Tajvanu ili Indokini. Uz to obavezno dodajte precijenjeni komad mrtve prirode kako bi ju sljedeća dva i pol dana podsjećao na snagu vašeg plemenitog društvenog konformizma. A ukoliko Vas je sve ovo gore pogodilo i želite biti manje pička nego što ste rođenjem postali, dođite ovaj petak na novi krug upisa u prvu hrvatsku bitno gusarsku udrugu i postanite čovjek!

Isto mjesto (vidi prethodni post), u sedam sati. Kunemo se da će te nam platiti pivu!


I naravno, najavite svoj dolazak kratkim mejlom ili više nikada nećete vidjeti svoje roditelje: Povratak.u.Gusarstvo@gmail.com





Do skorašnjeg, u nezakoniti blud pretvorenog snuba NE ZABORAVITE: Gusari se mogu desiti i VAMA!






Holemaker Deluxe

Kiss me - I've got scurvy!




Post je objavljen 14.02.2007. u 18:00 sati.