Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinymouse

Marketing

Happy Valentine's Day

Kod nas je na poslu cijeli dan neki praznični ugođaj, kao da slavimo Božić, a ne Valentinovo.
Šef cijeli dan kupuje cvijeće za svoje suradnice, a i mi smo dobile svaka po ciklamu (i čokoladu).
Ne znam kako je u drugim gradovima, ali čula sam da su ruže kod nas danas 16 kuna, a inače su po 8 kuna.
Mada ni to nije puno za razliku od onih ruža koje prodaju po kafićima, a pogotovo po Zagrebu. Jednom je moj dragi (valjda kad smo prvi puta bili zajedno u Zagrebu) meni i mojoj seki u nekom kafiću kupio ruže i za svaku ružu je izvalio 30 kuna (ono, ljudi jeste vi normalni?). Moja seka (koza) se smijala mom dragom i rekla mu da je papčina što je dao tako puno para za ruže, ali je meni bilo tako slatko što nam je kupio ruže i baš mi ga je bilo žao što mu se ova krava smijala.
Uglavnom, od dragog ću dobiti biografiju od grupe Queen i nadam se ništa više. Još je spominjao i ružu i nekog medvjedića, ali stvarno ne želim da pretjeruje.
Ja njemu još ništa nisam kupila osim (skoro kilogram) rum-pločica koje sam stavila u veliku kutiju od Bajadere. A tu kutiju sam posebno ukrasila. Iz novina sam izrezala neku sliku mladenaca i umjesto njihovih glava zalijepila naše. Zapravo još nisam završila kutiju pa ju moram zgotoviti kad dođem doma s posla. A još trebam otići i u banku (dobili smo plaću), otići u ljekarnu po neke kreme za baku, odvesti psa kod veterinara.
A navečer ćemo ja i dragi na večeru, ako uspijemo dobiti stol u našem omiljenom restoranu.
Toliko sa ovaj put od mene. Sretno vam svima Valentinovo. Pusa!


Post je objavljen 14.02.2007. u 14:35 sati.