Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sjajnazvjezdica

Marketing

Tražim melodiju i strofe kao soundtrack za moj život

Zašto pišem ovaj virtualni dnevnik i za koga ga pišem? Za nekog posebnog?
Često čujem negativne komentare o ovakvom načinu izražavanja ( to je djetinjasto, glupo itd. ), ali mene to ne brine ni najmanje. Ovo mi je jedan način razbibrige, iskorištavanja viška slobodnog vremena; volim pisati o stvarima koje su me razveselile, umetnut lyricse koji mi nešto znače, ubacit fora fotkice. Stvaram svoje uspomene. Radim to samo za sebe,cerek a možda se tu nađe još tko… Danas je dan zaljubljenih, tako kažu, no meni dan kao svaki drugi, tko još želi da mu se poklanjaju ruže koje će uvenuti za dva dana i bombonjere koje su prepune kalorija i kolesterola?!

"Jedno mjesto za sebe tražim gore.
Naše il neko drugo zvjezdano nebo,
da zračim i gorim, al bez sjećanja molim"


Image Hosted by ImageShack.us

Evo što sam pročitala o horoskopskom znaku vodenjak:

Vodenjaci kao da su uvijek korak ispred svih ostalih. Njihovi stavovi spram ljubavi više pripadaju budućnosti nego sadašnjosti. U nekim izjavama ima istine u nekima baš i ne, ko hoće neka vjeruje. Nisam tip osobe koja čita i vjeruje u horoskope, ali ima istine u pojedinim opisima ličnosti ovisno o h. znaku.

VOLI: vodenjaci vole dosta vremena provoditi razmišljajući o sebi. Najsretniji su kad su u društvu s neobičnim i ekscentričnim prijateljima. Njihov je život ispunjen ako sadrži što više promjena i čudesnih situacija. Važna im je sloboda i osobni integritet.

NE VOLI: groze se pretjeranih emocija i intimnosti. Vrlo teško im je bilo što posuđivati ili pozajmljivati, pa zbog toga radije kupe knjigu nego da se upišu u knjižnicu. Protivnici su kakve vrste nasilja.headbang Zaobilaze ljude koji su previše eksponirani.

ONA: kod nje je sve dopušteno. Nekonvencionalna je i nesputana bilo kakvim predrasudama. U odijevanju koristi neobične kombinacije, a u vezama odabire potpuno različite partnere. Iako na prvi pogled može izgledati lagan plijen, ona je sve samo ne to. Grozi se neravnopravnih odnosa i sa svojim ljubavnim partnerima je prije svega prijatelj, a tek onda sve ostalo.



Post je objavljen 14.02.2007. u 14:46 sati.