Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenamacka

Marketing

Valentinovo

Prekjucer sam sa Penelope C krenula u potragu za zavjesama...više informativno škicanje ponude u našem gradu nego potraga, ali nema veze.
Onako btw tražila sam poklon za dragoga, neku sitnicu jer je prvobitna zamisao bila fenomenalni, romantični valentinovski ručak ( kuhanje mi ide puno bolje od kolača) pa sam gledala poklone tipa isfuranih crvenih boxerica, šalica i sl.
Nesto vise simbolično... sve dok nismo ušle u parfumeriju koja je imala jaaaako dobre akcije za Valentinovo, e tamo sam se ukopala u rupu i njuškala i njuškala poput psa tartufara i konačno našla..tuuuuuruuu:




I šta reći nego : Mmmmmmmmmm!!!!!! KAKAV MUSKAAARAC!

Toplo ga preporučam.
Naravno da taj miris nije bio na akciji i da sam platila puno više od planiranoga, nije da sam škrtica ,ali ovaj mjesec moram platiti i fax.
Jako mi je drago da sam kupila baš taj jer sam se već zabrinula za sebe kako obzirno raspolažem novcem i kako više impulzivno ne kupujem.
Ma vraga ne kupujem, samo sam se malo pritajila....!!!
Uglavnom, digla sam se noćas dok je dragi spavao i spremila mu slatki paketić u torbu s laptopom tako da prva stvar ujutro,kada dođe u ured i izvadi pakleni stroj na stol otkrije i moje slatko iznenađenjeeeeee!!!
Da mu uljepšam dan, da ga razveselim, i iznenadim.
Iznenadila sam ga , ooooo da!
Tako da me je odmah nazvao i počeo kukat kako on meni ništa nije kupio i ne znam što još, jer sam spavala još uvijek pa pola toga i nije doprijelo do mog uspavanog centra za razumijevanje...ali samo znam da je on sve krivo shvatio...i da ga nisam baš razveselila nego više izbedirala jer on meni nije kupio ništa.
Morat ću ga za fenomenalnim,romantičnim valentinovskim ručkom prisjetiti naših putovanja na drugi kraj svijeta , gdje me je sve vodio dok sam sam se vukla bez prebijene i gdje je sve ON plaćao.
Trebalo bi mu biti lakše.
Pa nije stvar u poklonima, ali skužit će on već.
A sada idem u nabavku namirnica za frvr.



Post je objavljen 14.02.2007. u 11:15 sati.