Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/orbitzvaka

Marketing

Ftičeki se ženiju


Image Hosted by ImageShack.us
I tako je došao i taj dan. Dan zaljubljenih i dan, po svemu sudeći, komercijale al neću ovog puta o tome jer bi se za to trebala jako dobro iznervirati pa ću to ostaviti za drugu godinu lol.
Ugl, kod nas u školi je običaj da se negdje tjedan dana prije valentinova stavi na hodnik veliki sandučić ljubavnih pisama. Tu vam se piše svašta, vjerujte. Ako me sjećanje dobro služi, prošle sam godine dobila brdo pisama tipa: Lidač, sretno valentinovo od tvoje frendice… bla bla bla. Takva me pisma ne uveseljavaju previše. Draža su mi ona… hehe.. al onda ipak, ne možeš biti siguran da te neko nije zajebal pa s toga napravil sprdačinu. Eto, ove sam godine, moram napomenuti, sudjelovala u razvrstavanju tih pisama. Martina me povela sa sobom :) i mogu reći da se nisam nadala da će ih biti toliko i da će biti toliko smiješna. Ne, nismo otvarali pisma, barem ne sva ( :P) mislim, ona na kojima ne piše za koga su se mora zavirit kako bi saznali. Ma prekul.
Što se mene tiče, na početku posta sam vam rekla, valentinovo je postalo ništa drugo no komercijala. Novine su pune tih nekih artikala (medeka, srčeka…) koji nemaju veze s vezom,a dućani… uf. Mislim da je sve otišlo predaleko.
Image Hosted by ImageShack.us
Ajde da se barem mogu i ja prisjećati zajedno s mojom sestrom kak je to nekad bilo kod nas. Baka mi nam objesila vrećice s bombonima i kolačekima na drveće, a mi bi ih tražili. Bio je to dan kad su se ftičeki ženili. Kako bake više nema, nema ni toga. Ostalo je samo priglupo valentinovo na koje svi nekaj kupuju jedni drugima. Ma dajte malo mašte ljudi, napravite nekaj sami. Specite kolače il kaj ja znam al ajd se potrudite barem jednom u godini. I ovo je otišlo predaleko. Nema veze. Eto iz tog razloga ne volim današnji dan. Ajde ljudi svi vi koji ste kupili nekaj drugoj polovici (ajmeee…) malo se zamislite. U godinama ste u kojima sam i ja (barem blizu). Budimo realni, te veze neće potrajati predugo i zato se pitajte, kaj bude osoba kojoj ste poklonili medeka, kaj bude ona s njim kad više ne bude vas? Kamo će s njim? Šta, ugurat će si ga u pakšu? Šta? Ne razumijem. Ali nema veze. Sporo ja kopčam stvari ionako.
Ugl, hoću reći da je valentinovo dan na koji će se svi zaljubljeni i u sretnim vezama osjećati ko u sedmom nebu, a samo će oni znati da nije tako. Oni zaljubljeni ali ne vezani za nikog biti će jadnici s kojih se svi sprdaju dok će oni još uvijek vjerovati da postoji nada, a oni ne zaljubljeni će se osjećati još i najbolje.
Na kraju, sretno valentinovo
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 14.02.2007. u 10:31 sati.