Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broduboci

Marketing

More ljubavi

Ajmo za početak ostavit po strani sve marketinške zvizdarije koje su vezane uz današnji datum.
Danas je kao dan zaljubljenih. Zar samo danas?
Zaljubljenost je i tako samo put prema ljubavi.

Da nije jubavi.....



Nemojte nikad virovat lažnim moralistima i cinicima koji će na sve moguće načine obezvrijeđivati ljubav i svrstavati je među prostačke užitke, negdi između ića i pića, pa čak i niže. Jer se bez jela i pila ne može, a bez ljubavi se kao i može.

Takvi se boje "demona" u sebi jer misle da je taj osjećaj nešto šporko, grešno, pa će nastojati poniziti te užitke, jer ipak duboko u sebi osjećaju ogromnu moć kojoj ne mogu odoliti i čudne tajne koje nisu sposobni odgonetnuti

Neka svatko govori i misli šta god hoće, ali ja ne poznajem boljeg osjećaja koji u isti mah sadrži toliko topline, blagosti i prisnosti između dvoje ljudi.
Ljubav je osnovna pokretačka sila svijeta.
Sve šta radi u životu, muškarac radi zbog žene. Da joj se približi, da je osvoji ili da je vrati.

Da nije jubavi....




U jednom atipično tipičnom zimskom danu, u kojemu me je u Solinu izvjesna vozačica crvenog Renault Clia isprskala i poštrocala do mudanata, mene ubogog pješaka i time izazvala erupciju umilnih riječi i čestitki za nekoliko slijedećih rođendana i Valentinova, u danu u kojem je olujni vjetar rastavio na proste faktore moju skupocjenu lumbrelu vrijednu 14,99 kuna, kao melem za dušu došao je večernji koncert zadarske klape Intrade.



Zna sam unaprid da će bit dobro, ali čak i moja očekivanja su o-ho-ho premašena. Koncerti klapa u komornim okruženjima su intimistički i navode nas na razmišljanja o smislu svega postojećeg. Naravno, ima to svojih draži, ali ovo je ipak bilo nešto drugo, nešto sasvim novo.

Već je uvodna "U te sam se zajubija" ispunila ariju do nadahnuća. Kroz pismu smo prošetali Kalelargom, pobrali neobrane masline, zaključivali kako nije u šoldima sve, ribarili i pivali serenade našim vilama ispod balatura. Sjajna i čista raskoš plemenitih glasova tenora baritona i baseva uz zvuke gitare. Čak je i poslovično suzdržana trogirska publika dočekala kraj koncerta sa "standing ovation". A završna "malena mjesta srca moga" su izmamila i pokoju suzu...

Ma baš je bilo lipo!

Da nije jubavi ne bi svita bilo.

Šta bi život bija da nema jubavi? Ka more bez soli...
Lipi moji ljudi...ne samo danas...i jučer i sutra i prekosutra...
Želim vam MORE ljubavi....






Post je objavljen 14.02.2007. u 09:05 sati.